Знаете ли какво правят в цирка, когато нещо се обърка?

...
Знаете ли какво правят в цирка, когато нещо се обърка?
Коментари Харесай

Знаете ли какво правят в цирка, когато нещо се обърка? Пускат клоуните да разсейват публиката

Знаете ли какво вършат в цирка, когато нещо се обърка? Когато – да речем – някой от акробатите сбърка; когато някое въже се скъса или – в по-стари времена – някое животно излезе от надзор. Знаете ли какво се прави тогава?

Веднага пускат клоуните на манежа, с цел да разсейват публиката с маймунджилъци. 

Ако се огледате деликатно, ще разберете, че нещо в цирка грубо се е объркало. 

Дали на интернационалните сътрудници към този момент им писна, дали е нещо друго? Дали позициите на господаря на мнозина в българската политика – лилипутин Първи – се разклатиха и настъпи суматоха? Кой знае? Но фактът, че ни заливат с дивотии, кавги и още дивотии приказва задоволително за това, че земята и под техните крайници се клати. 

След като обърнахме внимание на това, да се съсредоточим върху нещо друго – заплахата, която носят маймунджилъците им, до момента в който към момента са съответстващи в обществото. Дали скоро ще са или не в кофата за отпадък на историята – не знам. Надявам се. Но знам, че до тогава могат да нацвъкат доста. 



Вижте дребните и огромни копейки към коя и каква кочина се пробват да ни набутат. Вижте какви им заплащат, с цел да предават родината си и вижте към какво я тикат. 

С две думи, кратко какво написа под тази фотография: двойка се храни в ресторант в Краснодар. Това е в мечтаната от копейките русия, която обаче те непременно отбягват и със зъби и нокти са се вкопчили в Европейски Съюз, на отмора вървят на запад, а колите им са я немски, я американски. 

Та, двойката се хранела, само че и си обсъждали тъпата война на лилипутин. 

Олеся и Алексей Овчинникови евентуално са споделили между тях мнението, че войната е тъпа, тъй като по-късно тези маскираните са ги арестували и закопчали с белезници. Маски, каски, спецчасти, дребен лилипутин с дребна пиш*а праща милитаризирана полиция против двойка, която се храни в ресторант. 

Разбира се, това се случва, откакто един от прилежащите маси донесъл на управляващите – подал донос против „ рисковите врагове “. 

Арестувани, с лице в пода, белезници, чудесии, циркаджийски номера. Арестувани и откарани в районното за през нощта. Глобени, ще се явяват и пред съд. 

Деветгодишната им щерка е останала вкъщи. 



Това е „ свободата на словото “, за която плачат копейките, това е „ раят “ им. Това ни чака, в случай че им дадем да ни се качат на главите. Те са подготвени, няма да се забавят и половин секунда да се замислят преди да продадат родината. Едно мигване на окото дори няма да се забавят. 

Техниките им включват разцепление на народа, тъкмо по този начин както включват разцепление на народите. Както забиват чеп сред нас българите, по този начин набиват чеп и сред нас и македонците, както и са набили подобен чеп, когато македонците още са били българи. Слугите на кремъл са забили клина и са основали македонската нация. 

Добро, неприятно – това е ситуацията. Факт е, че македонската нация към този момент съществува. Да са живи и здрави. Поне можем да сме мощен съюз. Но се прави всичко допустимо да има война сред двете страни. Сега е съвременно същите кремълски прислужници да се пишат огромни патриоти и да вият против луната по тематиката с Македония. Никак не е инцидентно и не е тъй като им пука за България, Македония или вас. Всичко е част от сюжета. 

Междувременно един, дето стана народен представител, тъй като на едни от следващите избори на едни българи им писна да гласоподават (щото, видиш ли – гласуването е супертежка работа, изисква копаене, мъкнене на чугун и бягане в маратон) и отидоха на разходка вместо да гласоподават и той се оказа с задоволително проценти, че да влезе…

… същият се появи „ мощен “, като похвали личния си (вече пълновръстен по смисъла на закона сред другото) наследник, че е нападнал съученик и е упражнил разпра. 

По думите на К.К.Копейката, синът събирал подписи за референдум. В България това е неразрешено – да се промотира политическа активност в учебно заведение или наоколо до учебно заведение. 

След това – по думите на господин депутата – Костадинов младши видял, че момчето къса един лист за подписи. За да се направи на мъж му споделил, че или ще му принтира 30 нови листа, че да го компенсира за ЕДИНИЯ (!!!???), или ще го бие. 

Онзи отказал и – отново по думите на господин депутата – „ изяжда шамарите “. 

Както се оказва малко по-късно, това е мощно пресилено и господин депутатът е разкрасил разказът, с цел да излезе, че синът му е огромен мъж. Ще се върнем на това по-късно. 

Но да помислим какво в действителност споделя този „ народен представител “, ковач на закони. Казва, че се гордее с това, че до момента в който прави неразрешена от закона активност, а съученик показва мнението си против това, оня скача и налита на пердах (нещо добре разказано в Наказателни кодекс, изключително за пълнолетни). Казва, че се гордее. 

На фона на това имаме нараснали равнища на насилието на всички места, само че изключително обезпокоително – измежду учениците и подрастващите. Господин депутатът освен, че не се извинява, само че и се гордее. 

Описанието му е като в рап ария от деветдесетте – по какъв начин едните се събрали да бият, другата тайфа – и тя се събрала, причакали се, сбили се, победили, раздали балтиите. 

Този ще прави закони в Народното събрание. 

Този желае да дефинира бъдещето на България, а в медиите се появи информация, че МОН ревизирали случая и не разкрили проблеми…

Нито в багра, нито в нарушаването на закона с политическата агитация в учебно заведение. 

Но жалката история има още по-жалко продължение. 

В медиите се популяризира един коментар отговор на „ истината “, публикувана от Костадинов за „ акцията “ на сина му, с която се „ гордеел “.

Оказва се, че очевидецът е записал напълно друга истина. Не е имало балтии и плесници, а най-обикновено побутване. Нищо героично, просто побутване, раздразнителност и раздразнено побутване, както вършат хората, които доста желаят да ударят някого, но доста ги е шубе, а и не знаят по какъв начин. После депутатският наследник събрал приятелите и отишъл да се дуе, само че отново не го огряло и отново не е имало „ разпределяне на правораздаване “. 



И какво се оказа? Цялата пара – в свирката. Каквато му на единия депутатската работа, такава му и на другия – биткаджийската. 

Ако не са им поддръжниците и биомасата, които употребяват за жива мощ и „ мускул “, тия са на една кихавица разстояние от кошчето за отпадък. 

Не знам кое е най-жалкото в цялата история: че възхвалява насилието сред възпитаници, че насъсква деца против деца, че поддържа нарушаването на закона с политическа агитация в учебно заведение, че възхвалява нарушаването на закона с нахлуване и разпра или че си измисля, с цел да го прави?

Че е жалка работата, жалка е, въпросът е по кое време най-сетне хората ще се разсънят и ще изхвърлят боклука, че усмърдя къщата.
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР