Знаете ли, че стомахът и червата ерозират също като почвата

...
Знаете ли, че стомахът и червата ерозират също като почвата
Коментари Харесай

Как да спасим корема? frognews.bg

Знаете ли, че стомахът и червата ерозират също като почвата и металите? Процесът е подобен – най-горният пласт (лигавицата*) изтънява и се „ излющва “ под въздействието на неподходящи външни фактори, а с времето един след различен се появяват и признаците. Когато ерозията е засегнала червата, първите недоволства са за нарушавания в храносмилането и изхожданията, само че последователно идват и диагнозите. Още по-лошото е, че в случай че не се вземат ограничения, това може да отключи синдром на пропускливите вътрешности и полека-лека да срине цялото ни здраве. Именно пострадалите, които са „ изпили горчивата чаша докрай “, оповестяват, че единствено умният пробиотик им е оказал помощ да се отърват от кошмарните премеждия и да им върне естественото хранене и всекидневие. Иновативната разработка носи името ProCombo, а изпробвалите го са единомислещи, че работи безотказно.

 

Докато лекуват, антибиотиците ни вредят

.

 

Антибиотиците са тежката артилерия в медицината, а името им споделя всичко – безусловно то значи „ срещу живота “. Лекуват ни като изтребват болестотворните бактерии. Заедно с „ неприятните “ обаче те унищожават и „ положителните “ бактерии. И по този начин, до момента в който се отърваваме от едно, друго ни спохожда. Естественият контраст в този случай са пробиотиците, чието име буквално е „ за живота “. За да се опълчват на антибиотиците и да поддържат естествената работа на червата, пробиотичните бактерии би трябвало да са резистентни към най-често употребяваните лекарства. На това условие изцяло дава отговор умният пробиотик, което изяснява и за какво той дава толкоз положителни резултати – освен това без значение какъв брой мощни са медикаментите и какъв брой време е траял техният банкет. Патентованият пробиотичен вариант Lactobacillus acidophilus La-14® в него оцелява във враждебни условия, а двойната капсула му дава и един голям спомагателен плюс – тя транспортира „ положителните “ бактерии непосредствено до червата, където те се „ настаняват “ и стартират неотложно да оказват помощ.

 

Пациентите имат доста положителни резултати

.

 Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ доктор, кв. Драгалевци, ул. Папрат №6, София

„ В днешно време вирусите са най-честите причинители на респираторни и стомашно-чревни инфекции и се отличават с висока инвазивност и настъпателност. В над 90% от случаите инфекцията се предизвиква от вируси и нормално след 72-рия час се прибавя и бактериална съставния елемент, което постанова прибавянето на антибиотик като част от лекуването. В моята процедура ProCombo се потвърди като дейно средство за отбягване на стомашно-чревните разстройства, причинявани от мощните медикаменти, в това число най-често предписваните класове антибиотици (пеницилини, цефалоспорини и др.). Назначавам го още откогато бе регистриран в България и имам наблюдения за сполучливото му приложение паралелно с другите антибиотици. Най-важното е неговият банкет да стартира още от първия ден на антибиотичното лекуване и да продължи най-малко още 4–5 дни след приключването му. В този случай той се приема единствено по 1 капсула на ден, 2 часа преди или 2 часа след антибиотика ".

 

Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ доктор, кв. Драгалевци, ул. Папрат №6, София

 

Той ме отбрани

. Коремът е слабото ми място – пострадвам от много неща. Положението ми обаче се обостря доста при банкет на антибиотик. Единственият метод да си оказа помощ е да стартира и пробиотик по време на лекуването. Така напълно инцидентно в обществените мрежи попаднах на специфичния пробиотик. Започнах да го вземам и забелязах резултата съвсем незабавно. Откакто го пия, дискомфортът в корема изчезна. Препоръчвам на всеки в сходна обстановка.

Светлана Георгиева, 64 година, Варна

 

Синдромът на пропускливите вътрешности срутва имунитета

. Въпреки че не е заболяване, синдромът на пропускливите вътрешности в действителност е извънредно рисков. Той е резултат от нарушената чревна преграда, а името му разказва протичащото се – гладко пропускане на нездравословни съставни елементи от червата към кръвообращението. Според типа на рисковите субстанции следствията варират. Накрая обаче неизбежно се стига до срив на имунната отбрана и поток от здравословни инциденти, за които персоналният ни доктор не вижда причина. Със своето високо пробиотично наличие ProCombo влияе удобно върху чревната лигавица и способства за подсилване на нейните функционалности. Доказано е, че естествената чревна микрофлора благоприятства вярната работа на имунната система, като цели 80% от имунния отговор на нашето тяло се продуцира в червата.

 

Имунитетът идва от червата

Здравейте, проф. Григоров! Кое е оръжието за здрав стомах?

 

.

Проф. доктор Никола Григоров, гастроентеролог, УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “

Здравейте! Коремът е празнина, в която действат доста органи и системи, една от които е тази на стомашно-чревния тракт: хранопровод, корем и тънки и дебели вътрешности. Ако обаче приказваме за червата и за имунитета, тогава се предлагат две съществени неща: здравословно хранене, за набиране на потребни и пълноценни храни, и първокласен пробиотик, който да поддържа бактериалния баланс в червата, осигуряващ естествената им функционалност.

 

Като изпитан в практиката и потвърдил се с времето бих показал ProCombo – единственият пробиотик в двойна капсула. Той стана пробиотик №1* и е мой първи избор, когато казусът изисква бързо и дейно усъвършенстване на чревната функционалност. Виждам, че и сътрудниците ми също разчитат на него.

 

Защо ProCombo е №1*?

Както загатнах, ProCombo е единственият пробиотик в двойна капсула. Това го прави неповторим, тъй като на процедура той преодолява стомашната преграда и доставя наличието на капсулата тъкмо там, където реализира своя резултат. Така ProCombo вкарва оптимално количество „ положителни “ бактерии – цели 200 милиарда CFU/g, непосредствено в червата. Проведени авторитетни лабораторни проучвания потвърждават, че пробиотичните бактерии в него са живи и оцеляват без проблем в другояче враждебната (киселинната) среда в стомаха. Затова аз съм сигурен, че пациентите ми получават най-хубавото за премахване на казуса.

 

Какво по-точно прави той?

За да ви дава отговор, ще си разреша да употребявам едно милитаристично съпоставяне. ProCombo е нещо като елитна бойна част, която е отсреща, когато би трябвало да се вземат крути ограничения. Той бързо контролира чревната микрофлора, което се демонстрира като отшумяване на неприятните положения като издут стомах, възприятие за тежест, куркания в червата, прекалено обособяване на газове, както и промяна на ритъма на изхожданията. Препоръчвам го и по време на антибиотична терапия, тъй като сполучливо защищава гастроинтестиналния тракт от отрицателните въздействия на медикаментите – по този начин наречената антибиотична дисбиоза. ProCombo е подобаващ и при лица с проблеми в храносмилането, както и при такива с дългогодишни разстройства в работата на червата.

Проф. доктор Никола Григоров, гастроентеролог, УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “

 

Чувствам се лека и енергична

. Последните няколко години започнах да болен съм по-често. Мине – не мине, хоп, нещо все се появи. Преследваше ме и непрекъсната отмалялост и главоболие. Консултирах се с моя персонален доктор, който ми пусна проучвания. Резултатите бяха положителни. Отидох и на невролог, който сподели, че съм здрава. Обаче аз не се усещах добре. Така в един диалог моя другарка ме посъветва да посетя нутриционист. Бях скептична, само че взех решение да отида. Дамата прегледа деликатно всички проучвания и ме разпита както за моите недоволства, по този начин и за питателните ми привички. Заключението ѝ бе, че имам всички белези на така наречен синдром на пропускливите вътрешности. Успокои ме, че това не е болест, само че наложително би трябвало да взема ограничения. Изписа ми специфичен пробиотик, който поръчвам от Амазон. Пия го от 4 седмици и мога да кажа, че се усещам великолепно. Коремът ми е лек и като че ли хвърча, имам сила и заран ставам още при първия звън на алармата. Главоболието също отшумя. За имунитета още не мога да се похваля, само че се надявам, че с неизменност от моя страна и там ще реализира триумф. Пожелавам си да съм здрава и благодаря на моя пробиотик, че ме накара още веднъж да се усмихвам.

Хлои Бертран, 49 година, Франция

 

Запекът отравя тялото от вътрешната страна

. Освен че основава дискомфорт, нередовното изхождане ни и отравя. Задържаните фекалии в дебелото черво стартират да гният, а при този развой се отделят огромни количества токсични субстанции. Веднъж попаднали в кръвообращението, те се популяризират на всички места и стартират да ни вредят. Ето за какво хората със затегнат корем постоянно се оплакват и от главоболие и физическа изнемощялост. Лаксативите освобождават червата, само че това е еднократно, а в дълготраен проект те в действителност задълбочават казуса, тъй като ги вършат още по-лениви. Истински подобаваща опция, която има капацитета да повлияе казуса радикално, е пробиотикът в двойна капсула, настояват препатили. С неговия постоянен банкет и с доза непримиримост те към този момент всяка заран посещават тоалетната. Една капсула съдържа задоволителен брой „ положителни “ бактерии, нужни за възобновяване на салдото на чревната микрофлора. Това усъвършенства храносмилането и поддържа естествената моторика на червата, а съчетано с банкет на фибри и течности, е в положение да вкара нередовния корем под график и да ни отърве от неприятностите един път вечно.

 

Регулира изхожданията

.

Д-р Гаро Албояджиян, експерт Вътрешни заболявания, ДКЦ „ Вита “, София

„ Нарушенията в изхожданията, без значение дали се касае за неточен корем или за диарични положения, са сигурен сигнал за стомашно-чревно разстройство. В тези случаи към медикаментите наложително изписвам синбиотика ProCombo. Той съдържа оптимално количество пробиотични бактерии плюс задоволително количество пребиотично вещество – храната на „ положителните “ бактерии. Благодарение на това усъвършенства храносмилането, освобождава тялото от насъбраните в резултат на задържането на фекалии отрови и възстановява перисталтиката. Той има мощен антипатогенен резултат и бързо възвръща микробния баланс в червата, а това е належащо изискване за нормализиране на активността на отделителната система. В практиката открих, че дава еднообразно положителни резултати както при мързеливи вътрешности, по този начин и при диария. Изключително потребен е и за лица с нетърпимост към лактозата на млякото. Наблюдавам висок % на дейно справяне с казуса. ”

Д-р Гаро Албояджиян, експерт Вътрешни заболявания, ДКЦ „ Вита “, София 

. Ефектът беше равномерен

Работя като водач и по през целия ден съм на седалката. Ставам рано заран. Храня се нередовно с каквото има и когато мога. Имам едно-единствено същинско хранене за деня – вечерята. В началото не беше проблем, само че с годините се натрупаха и проблемите. Едното от тях беше нередовният корем, което, както ми споделиха, е особено за хората с моята специалност.

 

Опитвал съм всевъзможни лаксативи. Работят, само че единствено първоначално! След това ситуацията става по-лошо и от преди. Жена ми беше чула нейна колежка да споделя, че е удовлетворена от нов пробиотик, който „ балансира “ червата. Веднага ми взе пакет от 3 кутии от Амазон, с цел да е сигурна, че няма да се откажа. Приемах по 1 капсула дневно. Ефектът беше равномерен. Много, доста съм удовлетворен, тъй като за първи път нещо ми оказва помощ без да се извивам от конвулсии в корема и има дългогодишен резултат. Ако на някой от вас му е прочут моят проблем, повярвайте ми, този пробиотик ще ви помогне. Категорично би трябвало да пробвате!

Александър, 59 година, Бранденбург, Германия

 

Диарията „ източва “ силите от организма

 
. Стоенето в тоалетната не просто скапва деня ни, то омаломощава нашето тяло. Всички знаят, че „ рядкото благополучие “ води до обезводняване, само че малко на брой си дават сметка, че то безусловно „ източва “ силите ни. Галопирането на храната през червата и скоростното ѝ изхвърляне от организма попречва нейното мелене и извличането на потребни субстанции. За да продължи да работи, организмът протяга ръка към своите аварийни ресурси, които стартират последователно да се топят. Бърза помощ в тази неволя оказва специфичният пробиотик. Той внася в тялото задоволително количество „ положителни “ бактерии – цели 200 милиарда CFU/g – които бързо потушават „ пожара “ и оказват помощ на червата да се върнат към своя естествен темп на работа. Достатъчна е единствено 1 капсула дневно, а резултатът се вижда още при започване на приема. В резултат храносмилането още веднъж е пълноценно и тялото получава нужното му енергийно зареждане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР