Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000

...
Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000
Коментари Харесай

Костадинов: Превителството задели 7 778 000 лв. за борба с антисемитизма, който го няма

Знаете ли, че държавното управление на България задели 7 778 000 лева за осъществяване на тактика за битка с антисемитизма? Тези пари ще се изхарчат до 2027 година, другояче казано по 2 млн лева на година ще бъдат заделени за битка с нещо, което в България не съществува. Защото:

1. В България има незабележим брой евреи, едвам няколкостотин. Те са обичайно изцяло интегрирани в българската нация и на практика всички от тях, без изключение, произлизат от смесени бракове с българи. Така че на процедура те са наши сънародници.

2. Освен евреите другите семити в България са арабите, които са малко повече, само че и те са изцяло интегрирани в българското общество и нация. При тях също смесените бракове са предписание и изключително вторите и третите генерации са неразличими от българите.

3. Прави усещане обаче, че тактиката планува битка единствено против антиеврейските, само че не и против антиарабските настроения, което е забавно, поради обстоятелството, че и двете общности са семитски, а това е тактика против антисемитизма въпреки всичко.

Антисемитизмът е исторически феномен, характерен за съвсем цяла Европа, само че не и за България. Вместо тези пари да бъдат изхарчени за българските деца, те ще бъдат безусловно хвърлени в морето, единствено и единствено марионетното държавно управление на ППДБ-ДПС-ГЕРБ да се потвърди пред своите господари. А те станаха толкоз доста, че към този момент и на мен ми е мъчно да изброя непознатите страни, на които се кланят сякаш " българските " управници.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР