Знаете ли, че нашите имена съответстват на символични числа, които

...
Знаете ли, че нашите имена съответстват на символични числа, които
Коментари Харесай

Древна формула за името ти разкрива тайните на твоя характер

Знаете ли, че нашите имена подхождат на алегорични цифри, които дефинират главните черти на характера? В нумерологията всяка писмен знак дава отговор на избрана цифра, даваща отговор на доста въпроси, свързани с личността ни. Вероятно някои от вас ще се отнесат скептично към такава информация, по тази причина ви предоставяме опция сами да ревизирате дали името и семейството ви дават отговор на характера, който имате.

Как да изчислим на кое число дава отговор името ни?

За да определим кое число подхожда на името ни, би трябвало да сборуваме отговарящите на буквите числа до приемането на едноцифрено число, като се ръководим от идната таблица.

Пример за изчисление на цифрата съгласно личното име

ИВАН = 9 + 3 + 1 + 5 = 18 = 1+8 = 9.

В случая 9 е цифрата на личното име Иван. Прочетете характерността на хората с персонално число 9, която ще намерите по-долу в текста.

Пример за изчисление на цифрата съгласно семейството

Фамилията също оказва въздействие върху характера на човек, като цифрата (отново едноцифрено), което се получава след събиране на цифрите, отговарящи на образуващите семейството букви, разкрива информация за вида семейство, в което сме отгледани и по какъв начин то е повлияло върху оформянето на характера ни.

ПЕТРОВ = 7 + 6 + 1 + 8 + 6 + 3 = 31 = 3 + 1 = 4 – т.е. цифрата на човек с тази фамилия е 4. Прочетете характерността за № 4, с цел да разберете, по какъв начин възпитанието и средата в фамилията са се отразили на личността ви.

Число 1
Собствено име:

Вие притежавате деятелност и изобилен възторг. Обичате да се захващате с нови планове. Чувствате се в свои води, когато сте водачи. Смелите сте и сте подготвени да пробвате нови неща. Характерът ви е непреклонен, тъй че продължавайте самоуверено напред!

Фамилия:
Във вашето семейство постоянно се е казвало, че хората, които поемат самодейност и подхващат дейности, съумяват в живота, за разлика от тези, които не поемат опасности. Родителите ви са ви научили, че работата, силата и куражът, и по принцип всички полезности, свързани с усилието, си заслужават.

Мотото на вашето семейство: Помогни на себе си, а останалото единствено ще пристигна на мястото си!

Число 2
Собствено име:

Вашата персона е загадъчна и решителна. Обичате да изслушвате и да подкрепяте хората към вас, както и да работите в екип с другите. Надарени сте с качества, които карат всички в обкръжението ви да се усещат добре. Проявявате схващане към тях, търпеливи и доброжелателни сте, елементарно се вписвате във всяка среда.

Фамилия:
В фамилията ви има възприятие за взаимност и дълг. Родителите ви високо ценят качества като почтеност, невзискателност, способността да се задържите крепко стъпили на земята и най-важното – преданост. За тях е доста значимо да се оказва помощ на близките и да не бъдете егоисти.

Мотото на вашето семейство: Перфектното е зложелател на положителното!

Число 3
Собствено име:

Щастието безусловно струи от вас. Обичате да говорите, да поддържате връзка и да обменяте опит с всички към вас. Животът ви се състои от непрекъснати контакти и изменящи се хрумвания. Нуждаете се от придвижване и креативност, а традициите несъмнено не се вписват във вашата компетентност. Притежавате неизчерпаемо въображение, а изкуството да се забавлявате е непокътнатата ви марка.

Фамилия:
Във вашето семейство връзката и диалозите, с които изразявате себе си, са от значително значение. Близките ви са доста занимателни. Като дете от време на време сте изпитвали възприятието, че не сте толкоз забавни или истински, колкото се изисква от вас. Домът ви постоянно е бил многолюден, цялостен с другари, споделящи хрумвания и дискутиращи по разнообразни въпроси. Годините ще ви накарат да осъзнаете, че можете пълноценно да се наслаждавате на спокойствието, уединението и да се отдавате на размисъл, без да ви доскучае.

Мотото на вашето семейство: Не падай духом, без значение от това, което се случва!

Число 4
Собствено име:

Вие сте дейни и проведени. Притежавате извънредно огромно възприятие за отговорност, знаете по какъв начин да ръководите група и по какъв начин да откриете най-подходящото място на всеки един участващ в нея. От вас ще излезе отличен началник. Не се страхувате от работа, а интензивно се включвате в нея. Конструирането ви се отдава, тъй че в случай че се насочите към строителството или архитектурата, няма да сгрешите.

Фамилия:
Във вашето семейство смисъла на думите чест и достолепие е осъзнато от генерации. Вашите предшественици са работили през целия си живот, без да се провалят, а концепцията за " спокойна отмора " е изглеждала изцяло непозната за тях. За вас е значимо да успявате в живота непременно.

Мотото на вашето семейство: Хайде, по-бързо!

Число 5
Собствено име:

Вие сте радостна и витална персона. Обичате всички удоволствия в живота, само че от всички тях най-вече ви харесва да пътувате. Знаете по какъв начин да притегляте вниманието на близките и имате особено отношение към живота – живеете го на цялостни обороти.

Фамилия:
Семейството ви демонстрира огромна доза възторг, когато става въпрос за преоткриване на света. Пътуването или най-малкото ползата, който проявявате към всичко това, което се случва към вас, е в кръвта ви. Вие сте любопитни за всичко. Дали ще измененията местоположението си, своя сътрудник, работата или проектите... няма значение, стига да не забивате в един коловоз. Когато срещнете първата си обич, ще сънувате, че това е вашият безконечен ангажимент, което също може да бъде проблем.

Способността да приемате смяната е наследена от вашето семейство, каквото и да решите, може да разчитате на поддръжката на околните си. Имате способността да приемате хората такива, каквито са, и знаете, че не би трябвало да ги съдите преждевременно за решенията им.

Мотото на вашето семейство: Дали тревата не е по-зелена от другата страна? Нека проверим!

Число 6
Собствено име:

Притежавате личностни черти, които ви оказват помощ ловко да изграждате нови взаимоотношения. Обичате да контактувате с другите и да усещате възприятието за естетика. Душата на посланик ви оказва помощ да създавате и обновявате остарели връзки. Всячески се пробвате да избягате от конфликтни обстановки. Непрекъснато окуражавате фамилията и приятелите си. За вас романтиката е метод на живот.

Фамилия:
В фамилията в никакъв случай не си крещите един на различен, в никакъв случай не спорите за пари, хрумвания или каквото и да било. Вие говорите безшумно. Всъщност всичко е авансово подредено и всеки си има своя лична територия и задания, които би трябвало да извърши. От деца сте научени на самоконтрол и на отговорност към отговорности си.

Спокойната и безгрижна атмосфера в фамилията ще ви бъде от изгода, изключително в случай че решите да поемете по опасен път. Тогава ще бъдете признателни на родителите си за това, че са ви научили на самодисциплина.

Мотото на вашето семейство: Поеми си въздух и се успокой!

Число 7
Собствено име:

Вие сте самостоятелна и безстрашна персона. Обичате да поемате отговорност за ориста си и крачите по собствен личен маршрут. Вашата цел е да успявате във всичко и единствено мисълта за неуспех ви ужасява. Магнетичното ви лъчение непрекъснато притегля хора. Свободата е нещото, от което най-вече се нуждаете.

Фамилия:
Ключовите думи във вашето семейство са самостоятелност, автентичност и антиконформизъм. Независимо от обстановката, да вършиме това, което вършат другите или да изглеждате като тях, е просто немислимо за вас, тъй като би трябвало да бъдете разнообразни непременно. С годините ще създадете своя лична еднаквост и ще откривате ентусиазъм в разнообразни неща, които може и да не следват разпоредбите на фамилията ви.

Имате смелостта постоянно да изразявате мнението си, което ще ви подарява с неудържим сексапил. Винаги ще имате сили, с цел да се справите с провокациите на живота.

Мотото на вашето семейство: Да се слееш с тълпата? Никога!

Число 8
Собствено име:

Вие сте уравновесена персона с нюх към детайла. Обичате реда и хубостта. Търсите хармонията и несъмнено знаете по какъв начин да я създадете сами. Педантично точни сте и светът на финансите ви притегля с голяма мощ – числа, сметки... Отнасяте се почтено към фамилията и приятелите си, само че възприятието ви за правдивост притегля толкоз доброжелателни хора, колкото и врагове. Спокойствието е във вас, а магическата ви душа оказва помощ в огромна степен да игнорирате неприятните неща.

Фамилия:
В фамилията ви желаете да изпипвате нещата до край, да ги вършиме от сърце и с цялата съвестност, на която сте способни. И в случай че би трябвало да бъдем почтени – вие сте перфекционисти. Независимо дали сте се отдали на неделното печено, учите за курс или си купувате нов автомобил, към всичко подхождате извънредно съществено. Семейството ви е спестовно, прозорливо и отговорно. Като дете това равнище на организация ви е карало да се чувствате спокойни и да се изградите като персони такива, каквито сте.

Благодарение на родителите си и възпитанието на фамилията сте научени да следвате проекта си постоянно, само че той е доста добре и детайлно обмислен.

Мотото на вашето семейство: Дори и дребните неща от време на време оказват помощ!

Число 9
Собствено име:
Вашата персона е дълбока и отразяваща. Обичате да учите и да опознавате света към вас. Притежавате изострен разум, заради което вашите другари не стопират да ви търсят за препоръки от друго естество. Вие сте положителни ръководители и притежавате душа на управител. Знаете по какъв начин да погледнете казуса от всички страни и да намерите най-хубавото решение. Обичате да отделяте време за самите себе си и да мечтаете за бъдещето.

Фамилия:
Членовете на вашето семейство повече разсъждават и приказват допустимо минимум. Спокойствие, тишина, работа – това е атмосферата, в която сте възпитавани. Вероятно сте чели много, а времето ви за телевизия е било лимитирано, само че сте получавали едни от най-високите оценки в учебно заведение. Вярно е, че животът ви не всеки път е бил смях и развлечение и в тийнейджърските си години сте се чувствали претрупани от отговорности. Не ви е било изключително радостно като деца, само че сте научени на огромна дисциплинираност и целенасоченост.

Мотото на вашето семейство: Работата е здраве!

Източник: Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР