Знаете ли, че жените изгарят по около 90 калории по

...
Знаете ли, че жените изгарят по около 90 калории по
Коментари Харесай

Секс вместо фитнес: Позите, от които се отслабва най-много

Знаете ли, че дамите изгарят по към 90 калории по време на секс ? Това значи, че едно пълноценно буйно преживяване в леглото може да бъде по-приятната опция на изморителните фитнес извършения. Вижте секс позите, от които се отслабва най-вече :

Ездачката

Дами, в случай че желаете да изваете хубаво тяло, не оставяйте мъжа да прави цялата работа в леглото . Както „ Ездачката “, по този начин и всяка друга поза, изискваща дамата да е от горната страна, са отлично упражнение за стягане на бедрата и седалището, както и коремните мускули.
 секс Thinkstockphotos

Прави

Ето една поза, която гори обичайно количество калории и при дамите, и при мъжете . При нея вземат участие повече мускулни групи, в сравнение с в легнало състояние.
 секс Thinkstock/Getty Images
Ръце, крайници, стомах – това са областите, които най-вече се напрягат освен това секс упражнение.

Клекове

Тази поза е сходна на „ Ездачката “. Разликата е, че дамата би трябвало да стъпи на леглото в клекнало състояние. В тази поза хем вършиме ефикасни клекове , хем си доставяте наслаждение.

Кучешката поза

В тази поза работите за стомах и ръце и също по този начин топите мазнини и килограми . Бонус – мощен и разтърсващ оргазъм.
 с Thinkstock/Getty Images

Лотос

При тази поза се реализира оптималната фамилиарност , тъй като вплитането на телата става доста компактно. Мъжът сяда със скръстени крайници, дамата се разполага в скута му, като вплита крайници към кръста му.
 Най-често кръшкачите оправдават забежките си с натоварения трафик ThinkStock/Getty Images
Поза лотос наподобява по този начин, като че ли не изисква доста старания за осъществяване, поради седналото състояние, само че това не е по този начин - подтиква бедрените и тазовите мускули , като стяга дупето ви.

Вижте още секси тематики:



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР