Знаете ли, че има българка, която е гримирала първата дама

...
Знаете ли, че има българка, която е гримирала първата дама
Коментари Харесай

„Насреща с Петя Дикова“: Паoлина Дойчева, която гримира първата дама на САЩ

Знаете ли, че има българка, която е гримирала първата дама на Съединените щати Джил Байдън? Това е пролвдивчанката Паорина Дойчева, а дамата е брачната половинка на президента Джо Байдън – Джил Байдън.

Тя споделя за себе си, че е скормна жена, сега живее не в палат, а в апартамент във Виена

– Как се стигна до поканата Вие да гримирате първата дама на Америка Джил Байдън?

– Ами бих споделила сбъдване на американската фантазия, тъй като в Америка в действителност не на вятъра е „ страната на неограничените благоприятни условия ”. Там, в случай че си добър с работата си, влагаш старания и обич във всичко, което правиш, в един миг се отплаща и мисля, че тъкмо това се случи с мен. 7-8 години съм вложила доста обич и страсти в това, което правя. Там всичко се реализира по-лесно някак, получаваш повече самопризнание за работата.

– Колко дълъг е договорът Ви за дискретност?

– Да, имах контракт за конфиденциалност, който беше към 4-5  страници. Не можех да кажа къде ще е събитието, къде е хотелът. Не можех да кажа на никой, даже на брачна половинка си, на приятел… Тя беше доста предразположена към диалог. Беше доста блага. Започна да ми задава доста въпроси, интересуваше се от кое място съм.  Аз ѝ описах за България няколко любопитни обстоятелства. Интересуваше каква страна е България, обясних какъв брой дребна е и по какъв начин имаме хубави запаси, че имаме хубави планини, че имаме море и зимни курорти.

Снимка: btvnovinite.bg

– Как се стигна до позволението за обща фотография?

Когато свиръших с грима, нейната асистентка ме попита дали желая да си напвами обща фотография. Аз единствено това чаках. Много естествено се получи фотографията.

Какво още описа Паoлина Дойчева за работата си в Съединени американски щати – гледайте във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР