Знаете ли, че голяма част от религиите, които изповядват хората

...
Знаете ли, че голяма част от религиите, които изповядват хората
Коментари Харесай

Зодии и карма: Какъв е урокът на всеки знак?

Знаете ли, че огромна част от религиите, които изповядват хората по света, се основават на вярата в кармата и предходните животи? Астрологията също е тясно обвързвана с тези теории. Макар рядко да може да каже с акуратност какви сте били в предходния си живот, тази мистична просвета въпреки всичко може да предопредели някои кармични уроци, които ви се поставят. Ето какви кармични секрети крие вашата зодия.

Овен

Преди да обвиним някой човек от тази зодия в сребролюбие, би трябвало да ви кажем, че това също е кармичен урок. Твърде допустимо е Овните да са травмирани от бедността, в която са живеели в предходен живот.

Телец

Всички познаваме представителите на този знак като инатливи персони, подготвени да пазят мнението си със зъби и нокти. Но в предишния си живот те напълно не са били с толкоз ясно изразен темперамент. Свикнали да се сливат с тълпата, в настоящия си живот те би трябвало да овладеят решителността и силата си, с цел да реализиран баланс.

Близнаци

Несъмнено представителите на тази зодия са извънредно ценени като другари и съветници. Готови са да реагират във всяка обстановка и несъмнено може да се разчита на тях. Урокът им, предназначен за този живот, е че любовта и помощта стоят в основата на всичко положително.

Рак

Може и да не ви се има вяра, само че Раците не постоянно са били свръхчувствителните домошари, отдадени на фамилните полезности. Някога те са се радвали на околосветски пътешествия, материално благоденствие и стотици запознанства. Често са били търговци. Точно това е повода да ценят домашния уют толкоз доста,

Лъв

Макар постоянно да са упреквани в егоцентризъм и високо самочувствие, Лъвовете имат цялостно право да са такива. В предходен живот, огромна част от представителите на тази зодия са били отдадени напълно на другите, раздавали са се и са гледали първо непознатото благоденствие.

Дева

Девите са почерпили познание от своите житейски уроци, само че не постоянно намират сили в себе си, с цел да го приложат. Трябва да се доверяват да вътрешния си глас, с цел да намерят естетика в заобикалящия ги свят.

Свикнали сме с невероятната добрина и хрисимост на Везните. Но не постоянно са били толкоз дипломатични. Представителите на тази зодия в миналото са били много арогантни, жестоки и себични, по тази причина в този момент имат да " изкупуват грехове ".

Скорпион

Колелото на ориста се върти и това важи с цялостна мощ и за тази зодия. В предходните си животи Скорпионите са били много повърхности и както се споделя – работили са " през пръсти ". За сметка на това, в този момент нищо не може да им убегне, проучват всичко и концентрацията им е на галактическо равнище.

Стрелец

Баланс. Това е думата, по която би трябвало да се управлява тази зодия в сегашния си живот. Те са живеели в " златната среда " – нищо рисково, правили са неточности, само че и са си носили следствията. Урокът им в този живот е да бъдат с чисти мисли и мъдри души.

Козирог

Козирозите са били хора, напълно отдадени на фамилията и грижата за дома. Не са имали никакво време за себе си, по тази причина в този момент ориста им се реваншира и им е отредила да доближат нови върхове, да познаят триумфа, надалеч от топлината на фамилния уют.

Водолей

Хората, които преди не са имали минута успокоение, в този момент са орисани да се любуват на всеки момент. Водолеите носят „ наследство” от предишния си живот и в този – острия разум. Разликата е, че преди те са били прекомерно вглъбени, заети и обременени и не са усетили насладата от живота.

Риби

Скромните и затворени Риби в миналото са били същински нарциси! Затова в този живот им се пада значимата задача да се посветят на духовни търсене и личностно израстване, да стоят надалеч от светския звук.

Източник: iwoman.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР