ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДОКАТО ШОФИРАТЕ ИЛИ СЕ ВОЗИТЕ В КОЛА,

...
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДОКАТО ШОФИРАТЕ ИЛИ СЕ ВОЗИТЕ В КОЛА,
Коментари Харесай

Знаете ли, че въздухът в колата ви е до 10 пъти по-мръсен от този навън?

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДОКАТО ШОФИРАТЕ ИЛИ съдебна експертиза ВОЗИТЕ В КОЛА, ВИЕ ДИШАТЕ ДО 10 ПЪТИ ПО-МРЪСЕН ВЪЗДУХ, ОТ КОЛКОТО, АКО съдебна техническа експертиза ПЕШЕХОДЕЦ НАВЪН?

Средно ние прекарваме към 1.5 часа дневно в колата си. Това, което доста водачи евентуално не осъзнават е, че замърсяването на въздуха в колата, може да бъде даже по-високото от това на открито...

Колата ви е затворена кутия, която посредством вентилационната си система непрекъснато всмуква и акумулира токсични изгорели газове, фини прахови частици и неприятни миризми от близките коли. И най-опасно е за седящите на задните седалки, а там най-често возим децата си...

В неотдавнашна публикация във вестник „ Гардиън “ проф. Сър Дейвид Кинг, основен теоретичен консултант на британското държавно управление, предизвести, че равнищата на замърсяване на въздуха, постоянно са доста по-високи вътре в колите, в сравнение с отвън тях. Друг значим миг е, че нечистият въздух на задните седалки е с още по-високи стойности! Именно това сочат и няколко изследвания. Едно от тях извършено в Копенхаген е открило, че лидерът на автомобил е вдишал доста повече нездравословни газове от пътуващият на открито колоездач, защото на открито нездравословните излъчвания се разреждат от заобикалящия въздух, само че в колата мръсният въздух циркулира и се натрупва.

За благополучие има излаз от тази обстановка, с помощта на добре познатия способ на йонизация на въздуха. Представяме ви най-мощният йонизатор за филтриране въздуха в купето на автомобила - Hygea Air Car Purifier.

 



 

Това е ​портативно йонизиращо устройство, което извънредно дейно пречиства въздуха от прахуляк, полени, цигарен пушек, неприятни миризми, рискови бактерии, вируси, ​отрови като бензин, формалдехид и доста други.

КАК РАБОТИ HYGEA AIR CAR PURIFIER?

Йонизаторът зарежда кислородните атоми във въздуха, като образува до 5.6 милиона аниони на пространствен сантиметър. Анионите се свързват с атомите на замърсителите и миризмите във въздуха. Настъпва неутрализация на атомите на замърсителите, като те стават по тежки от въздуха и по натурален метод падат на повърхността.

 



 

 

НАЙ-ДОБРЕ ВИЖТЕ ТОВА КРАТКО ВИДЕО:



 

ВНИМАНИЕ! ИМАМЕ СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА САМО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА PETEL.BG!

Само в този момент, всеки четец на petel.bg, може да закупи това неповторимо йонизиращо устройство на СПЕЦИАЛНА ПРОМО ЦЕНА с цели 38% отстъпка! Побързайте, тази оферта е годна единствено още няколко дни!

Повече информация и поръчка от тук: http://bit.ly/hac-petel или на тел. 0886 667833, всеки ден от 09.00 – 19.00ч

ПОДАРИ СИ ЧИСТ ВЪДУХ В ТВОЯ АВТОМОБИЛ! ЗАСЛУЖАВАШ Гражданско отделение!

 

 

* обява

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР