Знаем всичко за нашите зодии и хороскопи, както и какво

...
Знаем всичко за нашите зодии и хороскопи, както и какво
Коментари Харесай

Тайните, които месецът на раждане разкрива за нас в любовта

Знаем всичко за нашите зодии и хороскопи, както и какво значат те за нас. Знаете ли обаче, че месецът, в който сте родени, може да изясни доста повече за вас като човек? Той разкрива по какъв начин другите гледат на вас, вашите усеща и мисли за живота и просто цялостната ви персона.

Ето лудата загадка, която вашият роден месец разкрива за вашата персона и любовен живот:

Януари
Ако сте родени през месец януари, вашият любовен живот е много чудноват. Вие сте доста упорити, когато се влюбите в индивида, който жадувате. Често оферирате хрумвания табу, които нормално не биха били сложени под въпрос, само че по някакъв метод успявате да убедите индивида до вас да опита нещо, което в никакъв случай преди не е правил в живота си. Вие сте авантюристичен надъхан човек, на който всеки би имал шанса да се натъкне.
Хората, родени през януари, са усърдни в работата си и не се опасяват да кажат на хората какво мислят. Те са склонни да бъдат упорити и не обичат да бъдат ръководени. Могат да са положителни водачи, поради непрекъснатия им блян към триумф. Имат проблеми с слушането на инструкции.

Февруари
Ако сте родени през месец февруари, тогава любовният ви живот също е много авантюристичен. Вие сте извънредно буйни към индивида, с който сте сега, като се изключи че от време на време можете да се отдалечите прочувствено от хората, с които желаете да бъдете най-вече. Независимо от това, вие сте човек, който обича да изследва нови неща и да преследва това, което в действителност желае.
Хората, родени през февруари, са изобретателни е богати на въображение. Те обичат да се посвещават на огромни планове и обичат дълбоките, метафизичен диалози. Плитките хора са им скучни и досадни. Близките ги назовават свободолюбиви, а животът за тях е едно огромно премеждие.

Март
Ако сте родени през месец март, вашият любовен живот нормално е едно от най-отварящите мозъка ви прекарвания.
Вие сте извънредно духовна персона, който усеща специфична връзка с индивида, с който е, което ви кара да желаете да прекарвате допустимо най-вече време в леглото с него. Вие сте удивителни по толкоз доста способи, че можете да изведете любовта си на напълно ново равнище на фамилиарност. Хората, родени през март, имат въображение, само че за разлика от февруарските хора са склонни да бъдат по-интровертни и тихи. Те живеят в личните си фантазии и основават шедьоври, по този начин да се каже. Това са най-нежните и деликатни хора, които жадуват за мир.

Април
Ако сте родени през месец април значи вие сте изцяло неудържими, когато се интересувате от даден човек. Не давате нищо друго с изключение на 100 % от представянето си в леглото и незабавно щом тръпката стартира да изчезва, вие също изчезвате с нея. Хората обичат да вършат обич с вас, само че от време на време това може да бъде много конкурентно.
Хората, родени през април, са търсачи на внимание. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Не обичат да одобряват заповеди от другите, което опонира на другояче мощното им предпочитание да бъдат известни. Те желаят нови завършения и непрекъснато търсят адреналин. Понякога са много шумни и неприятни.

Май
Ако сте родени през месец май, значи сте господ на любовта. Вие сте много деликатни към хората, с които вършиме обич, и желаете да сте сигурни, че е наслаждение и за двама ви. Вие сте машина за обич, която просто не може да се насити. Хората, родени през май, са склонни да бъдат малко по-непостоянни, постоянно трансформират мнението си внезапно. Те са експресивни и обичат да се срещат с нови хора. Обичат да имат многолюден обществен живот и не обичат да са сами. Отегчават се елементарно.

Юни
Ако сте родени през месец юни, вашият любовен живот е доста пробен. Обичате да пробвате нови пози и сте доста дейни в леглото. Нищо не е табу за вас, когато става въпрос за експериментиране на нови неща в спалнята, изключително в случай че индивидът, с който сте, е също толкоз необикновен, колкото вас. Хората, родени през юни, са спасители на света. Те са чувствителни и грижовни и просто желаят най-хубавото. Склонни са да бъдат изобретателни и да гледат надалеч в бъдещето. Те непрестанно търсят по какъв начин да осъществят концепциите си. Имат проблеми с изразяването на възприятията си.

Юли
Ако сте родени през месец юли, любовният ви живот е много приемлив. Копнеете за прочувствена връзка с човек, когато сте в леглото с него. Вие сте извънредно лоялни към индивида, с който сте, и обичате да доставяте на другите същото наслаждение, което и вие изпитвате.
Хората, родени през юли, са съвсем същите като хората, родени през юни, само че са склонни да бъдат още по-екстровертни. Те са уверени, щастливи хора, само че имат доста по-сериозна природа в себе си тъкмо под повърхността.

Август
Ако сте родени през месец август, любовният ви живот може да е малко комплициран. Или сте извънредно великодушни към индивида, с който сте, или сте извънреден лакомец. Наистина презирате да ви споделят какво да вършиме в леглото и се излагате на показ колкото е допустимо повече, с цел да впечатлите освен индивида, с който сте, само че и всеки различен, който може да ви види.
Хората, родени през август, са хората, които поемат ръководството и управляват света. Те постоянно премислят нещата и се оправят добре в области, които включват сериозно мислене.

Септември
Ако сте родени през месец септември, вашият любовен живот може да е едно от най-невероятните неща на планетата. Вие сте доста буен човек, когато става въпрос за обич, фамилиарност и романтика. Готови сте да опитате нещо за първи път и можете да го извършите единствено в случай че чувствате прочувствена връзка с този човек. Вие сте доста грижовно и деликатно създание, с което всеки би имал шанса да бъде.
Хората, родени през септември, от време на време имат нереалистично високи упования към хората към тях. Те могат да наподобяват злобни и упорити. Високите им идеали постоянно водят до отчаяние.

Октомври
Ако сте родени през месец октомври, очаквате любовта, която имате, да бъде една от най-големите любови на света. Не обичате да пришпорвате нещата и сте извънредно положителни в съблазняването на индивида, в който сте влюбени. Вие сте едни от най-приятните хора за обич и индивидът, с който сте, знае доста добре това. Хората, родени през октомври, обичат нещата да са твърди и постоянни. Те не обичат борбата и ненавиждат смяната.

Ноември
Ако сте родени през месец ноември, вашият любовен живот в действителност е много перверзен. В положителния смисъл, несъмнено! Харесва ви да бъдете обладани от половинката по този начин, като че ли има тялото ви. Вие сте повече от подготвени да опитате всичко за първи път и в действителност няма по какъв начин да не бъдете авантюристичен настроени! Хората, родени през ноември, са най-енигматичните. Крият възприятията си, само че нямат доста страхове. Това води до забавна композиция. Имат мощна пристрастеност към живота.

Декември
Ако сте родени през месец декември, вашият любовен живот в действителност може да е един от най-приятните. Вие сте доста изобретателни, когато се интересувате от индивида, който харесвате. Обичате да изпробвате нови неща, изключително когато става въпрос за ролеви игри, и по-важното е, че сте доста занимателни в леглото. Хората в действителност си прекарват добре времето с вас. Родените през декември, са най-щедрите хора, само че са склонни да бъдат горди и настоятелни в своите убеждения. Те работят доста и не могат да седят дълго време на едно място. Изключително свободолюбиви са.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР