Знаем със сигурност, че предстоящият Писък 7 ще се съсредоточи върху

...
Знаем със сигурност, че предстоящият Писък 7 ще се съсредоточи върху
Коментари Харесай

Кортни Кокс с голяма новина: Актрисата разкри ще участва ли в повече филми 

Знаем сигурно, че предстоящият  " Писък 7 " ще се концентрира върху завръщането на Нев Кембъл като Сидни Прескот, само че дали Кортни Кокс също ще се завърне във франчайза?

Още през март чухме клюки, че Кокс договаря да се причисли към актьорския състав на  " Писък 7 ", само че актрисата разкри огромна вест тази седмица.

" Все още не съм публично подписана ", каза Кокс пред Variety . " Не съм, само че ще има  " Писък 7 ". "

И добави: " Сценарият се пренаписва от самото начало ", което допуска, че присъединяване на нейния воин е неразбираемо все още.

Героят на Кокс Гейл Уедърс е част от франчайза през цялото време, като тя взе участие във всяка една част от поредицата досега. Докато Дюи Райли беше погубен в петата част, Гейл продължава да оцелява. Колко още кланета може да успее да преживее Гейл?

Франчайзът беше заседнал в несъгласия през последните няколко месеца, като новите серии принудиха Мелиса Барера и Джена Ортега да изоставен плана. Барера беше уволнена, а след това беше оповестено, че Ортега няма да се завърне. Към момента към момента не знаем дали Джасмин Савой Браун или Мейсън Гудинг ще вземат участие в " Писък 7 ".

Оригиналният сценарист на " Писък " Кевин Уилямсън ще режисира новата част. Филмът, който сега е без заглавие, е написан от Гай Бюсик по роман на Джеймс Вандербилт и Гай Бюзик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР