Знаем, че интернет стана предпочитан домакин на всякакви събития през

...
Знаем, че интернет стана предпочитан домакин на всякакви събития през
Коментари Харесай

Ела на живо – токът е от нас |

Знаем, че интернет стана желан хазаин на всевъзможни събития през последните две години. На каква цена обаче? Още повече отдалеченост сред хората, връзка като с машина и най-малко срещи онлайн. Да, комфортът и опцията да “присъстваш ” от всякъде е реалност, само че цената им е прекомерно висока.

Бизнес събитията са измежду най-безопасните

Страхът за здравната сигурност съпровожда решенията за излизане от вкъщи и срещи с хора. Да си offline обаче не е ужасно. Бизнес събитията са измежду най-ниско рисковите и следени действия. Това го знаят най-добре - домакини и уредници на необятна гама от формати. Питате се, по какъв начин се прави присъствено събитие при толкоз доста условия и рестрикции? Лесно, стига да имате сигурен сътрудник по пътя на организацията. Необходими са още надеждност, качество и експертен екип, присъщи за Интер Експо Център. Съчетавайки еластичност и мултифункционалност, услугите и пространствата точно се приспособяват към изискванията и потребителските проекти. Ето по какъв начин с отличната организация на терен, опасенията за здравна сигурност остават на назад във времето.


Ефектът на доминото

Според от юли 2021 година, измежду 738 пасажери в целия свят, 66% смятат неналичието на човешки контакт за главен минус на срещите онлайн, 54% от интервюираните означават като уязвимост и лесното разпръскване. Тоест - цифровите решения са страхотни принадлежности, само че не са пълностоен сурогат на действителното другарство лице в лице. Защото единствено онлайн можем да получим успеваемост в контактите без компромис. Компромис, под който безгласно се подписваме, посещавайки събития единствено онлайн. Според 74% от респондентите на горепосоченото изследване, персоналните срещи с клиенти са най-важната причина за бизнес пътешестване, което е директно отражение на значимостта на " живото ” наличие. „ Оnline събитието не е равно на offline контакта “, твърди зам.-управителят на Интер Експо Център Йоан Младенов.
Падне ли персоналното взаимоотношение, то бута след себе си и стойностното прекарване на аудиторията. Когато не сте участници, а по-скоро наблюдаващи (както постоянно се случва в онлайн среда), няма по какъв начин да бъдете въвлечени задълбочено в посланията, тематиката и проблематиката на събитието. През екрана по-трудно се въздейства, а двучасовия когнитивен потенциал на човек също не е пръв асистент. Така всичко се случва небрежно, ненапълно, с незадоволителна прочувствена натовареност за аудиторията. А в края на нишката на доминото стои резултатът. И той гръмко пада под тежестта на не случилите се ефикасен персонален контакт и липса на преживяване.

Две години стигат и в този момент е моментът да излезем в offline reality. Защото колкото и „ като същинско “ да наподобява всичко в мрежата, то въпреки всичко не е, нали? И в случай че наличието на събитие онлайн е положителната остаряла класика, то, то е такова точно тъй като работи. Времето не чака, а триумфът обича смелите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР