Знаехте ли, че май е Международен месец на мастурбацията? А

...
Знаехте ли, че май е Международен месец на мастурбацията? А
Коментари Харесай

10 причини защо женската мастурбация е страхотна

Знаехте ли, че май е Международен месец на мастурбацията? А за какво е нужно да има месец, отдаден навръх соло любовта? Сякаш не се прави през останалото време. Оказва се, че този независим акт си има своите съперници даже и в актуалното демократично общество. Инициативата за въвеждането на въпросния месец на мастурбацията е на американския секс шоп Good Vibrations като реакция на уволнението на началника на дирекция Обществено здраве Джослин Елдърс през 1994 година поради изявлението ѝ, че би трябвало да се приказва за мастурбация в часовете по полово здраве в учебните заведения, написа kapana.bg.

Днес, повече от 20 години по-късно, тематиката не е толкоз огромно табу. Въпреки това доста дами към момента изпитват известно стеснение да приказват за самозадоволяване. Често отхвърлят, че го вършат или се изчервяват при самото покачване на тематиката. При мъжете не е по този начин. Те умерено се майтапят или с известна доза горделивост приказват за „ лъскане на бастуна “. А и при едните и при другите този акт е изцяло естествен. И в случай че това не е задоволително, ето още 12 аргументи за какво мастурбацията е страхотна и дамите би трябвало да стартират да приказват за нея.

1. Поставя женската половост в личните им ръце

Младите дами постоянно се усещат длъжни да имитират странните и нелепи полови актове изобразявани в порно клипове, което съвсем постоянно се концентрира върху удоволствието на мъжа, вместо на дамата. Мастурбацията връща женската половост, където ѝ е мястото – при дамите.

2. И положителните девойки го вършат

Първо, дамите не се разделят на положителни и неприятни девойки, без значение от известното разбиране, че дамите, които се любуват на секса, са кучки или мръсници.

Но даже и дамите да са положителни и неприятни, всички мастурбират.

3. Няма нищо общо с колегата ви

Онези женски издания, които оправдават мастурбацията, като споделят, че е нещо, от което сътрудникът ви ще извлече изгода, са прави – в случай че знаете какво ви възбужда, несъмнено на колегата ви ще му е по-лесно да в изадоволи. Но не това е концепцията. Мастурбацията е нещо, което вършиме за себе си.

4. Прави ви щастлива

От научна позиция мастурбацията усилва притока на кръв през тялото и освобождава в мозъка тези химикали, които ни карат да се усещаме добре.

5. Мастурбацията е акт на непокорство

В доста страни женската половост е потисната, в случай че не от закона, то посредством религиозна и обществена доктрина. Омъжват ги, до момента в който са към момента деца, трансформират ги в секс робини, отхвърлят им обучение и присъединяване в политическия живот и ги въвличат в спорове, където изнасилването се употребява като оръжие.

Мастурбацията е акт на непокорство против хората, които имат вяра, че дамите не би трябвало да имат надзор над личните си тела.

6. ОРГАЗМИ

Да! От ясно по-ясно.

7. Може да понижи равнищата на бременност при младежите

Никой не приказва за мастурбацията като част от половото обучение, само че в случай че младите девойки знаят, че сами могат да изпитат същите невероятни чувства, в случай че не и по-добри, може би няма толкоз преждевременно да се впускат в недомислени полови взаимоотношения.

8. Намалява напрежението

Разсейва ви от грижите и е по-евтино от масаж или педикюр.

9. Може да облекчи половите проблеми след менопаузата

След менопаузата вагината може да се стесни и това да направи секса по-болезнен. Мастурбацията може да помогне за предотвратяването на това, както и да усили притока на кръв, да облекчи проблемите с тъканите и влагата и да увеличи либидото.

10. И още толкоз доста аргументи

Мастурбацията може да ви помогне да заспите, да се отървете от главоболието, да укрепи имунитета, да предотврати диабета, да предотврати цистит, да ви помогне да цените тялото си повече и да ви направи по-уверена в сексуалността ти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР