Знаехме за приятелството на Меган Маркъл с Опра Уинфри, но

...
Знаехме за приятелството на Меган Маркъл с Опра Уинфри, но
Коментари Харесай

Опра Уинфри с изненадващи подаръци за майката на Меган Маркъл

Знаехме за другарството на Меган Маркъл с Опра Уинфри, само че не и за благото запознанство на американската водеща с майката на херцогинята.

В изявление пред “Entertainment Tonight” Уинфри показа за срещата си с Дория Рагланд преди сватбата, на която журналистката беше измежду звездните посетители.

Двете прекарали цялостен следобед в дома на водещата , като слуховете бяха, че Рагланд била отрупана с дарове от медийния магнат с вярата за изявление.

От думите на Опра се оказва друго:

„ Първо, тя обича йога, тъй че ѝ споделих да си вземе постеля и кецове при положение, че ни се прииска да практикуваме на поляната.

Така че в една от торбите имаше постеля за йога, а в другата – обяд. “

Подаръкът в действителност бил кошница с кумкуати – цитрусови плодове, сходни на портокал, наричани още „ златна ябълка “, набрани от градината на Уинфри. Водещата сервирала и десерт, изработен с плода, защото самата Дория го харесва доста.

Няколко седмици по-късно двете още веднъж се срещат, само че този път на самата брачна серемония, която Опра разказва като „ трансформираща “.

 Меган Маркъл Принц Хари женитба Getty

„ Помислих си, че не беше просто женитба, а миг от културната история. Няма по какъв начин да присъстваш или да гледаш събитието по малкия екран без да почувстваш смяната, която то внася. Мисля, че мащабът му надвишава протичащото се сред самите младоженци и носи вяра за всички нас. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР