Значително по-малък се оказва откупът за отвлечения, Адриан Златков, който

...
Значително по-малък се оказва откупът за отвлечения, Адриан Златков, който
Коментари Харесай

Гореща версия: Значително по-малък откуп е платен за освобождаването на Адриан

Значително по-малък се оказва откупът за отвлечения, Адриан Златков, който бе освободен след 12 дни в плен. 23-годишният наследник на шефа на " Софавто " бил изхвърлен от дребна лека кола с мрачен цвят в региона на Пасарел в неделя вечер. Младежът бил с вързани ръце и очи, споделят антимафиоти, представени от " Телеграф ". Случайни хора видели лутащия се Адриан, само че след секунди го разпознали. Качили го в колата и го закарали до бензиностанция на Горубляне, където дошъл татко му Тони Златков и го прибрал вкъщи. " Да, платих откуп, благодаря на похитителите, че не са го тормозили ", разгласи родителят през вчерашния ден пред медиите.

Похитителите се свързали с Тони ден след отвличането и комуникирали единствено посредством смс-и. " Похитителите безусловно го заливаха със известия. Даваха инструкции ", споделят антимафиоти. За да не рискуват обаче живота на момчето с по-остри дейности, те били помолени от Златков да стоят настрани, като той самичък си водел договарянията, криел информация и не желал да спомага на 100% на проверяващите.

Той предал откупа в събота, като това станало без образен контакт с бандитите. На няколко пъти му давали указания с локации, непрекъснато сменяли координатите, с цел да ревизират дали има опашка от служители на реда. Едва щом се убедили, че Златков е самичък, му споделили къде тъкмо да остави парите. На процедура само бащата знаел точната сума на откупа. Близки на фамилията обаче обясниха, че в началото са желани 3 млн.лева, по-късно сумата е спаднала доста на близо 700 000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР