Значителните разходи за подкрепа на руската икономика и населението в

...
Значителните разходи за подкрепа на руската икономика и населението в
Коментари Харесай

Проектът за танка „Армата” може да отиде под ножа

Значителните разноски за поддръжка на съветската стопанска система и популацията в „ ковидната ” 2020 година внезапно понижили опциите на съветската страна да финансира отбранителните стратегии. Експерти оценили за сметка на кои военни планове бюджетът може да направи икономии и кои не могат да бъдат пъхнати в „ долно чекмедже ”.
За това, че държавното управление на Мишустин съществено мисли от кои параграфи на бюджета може да се създадат икономии през 2021 година, стана ясно още през октомври,.
Тогава се появиха информации, че финансовото министерство предлага редуциране на разноските за силовите структури примерно с 10%. Това обаче не взема решение казуса с недостига.
 Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител
Действащите, новите и плануваните изтребители на компанията „ МиГ ” не са нужни нито на Русия, нито на задграничните й партнь...
Министерството на защитата интензивно търси запаси за икономии. През ноември военният министър Сергей Шойгу заяви, че 2/3 от военния бюджет ще отиде за закупуване на ново въоръжение и ремонт на наличното сега.
Планира се приемането на 3400 броя нова бойна техника и 1300 да бъдат ремонтирани. Ясно е, че ремонтирането на техниката е по-евтино от закупуването на нова.
Изданието k-politika.ru потърсило отзиви на специалисти по отношение на вероятните разновидности за редуциране на разноските за защита
Например шефът на Центъра за разбор на тактиките и технологиите (ЦАСТ) Руслана Пухова споделил: „ Съвършено е явно, че скъпо струващите планове за океански флот – авионосци и ескадрени миноносци – които в този момент са заложени в
Държавната стратегия за въоръженията, би трябвало да бъдат отсрочени. Те ще почакат. Океанският флот на модерна Русия, за разлика от Съветския съюз или Съединени американски щати, не е предпочитан. ”
 Русия пуска на пазара 50 нови военни машини Русия пуска на пазара 50 нови военни машини
В рамките на идващите 5 до 7 години Русия ще показа на международния пазар към 50 нови мостри на военната техника, излиза наяве от съ...
Според него, с цялостен ред скъпи стратегии за Сухопътни войски също не би трябвало да се бърза.
- Например що се отнася до танка „ Армата ”. Отчитайки, че у нас доктрината е отбранителна и няма да атакуваме никого, а танковете са настъпателно въоръжение, те също може да почакат. Танковете Т-90 и осъвременените Т-72 още може да останат за известно време. Така че закупуването на „ Армата ” може да се поотложи.
Системата е доста скъпа и нуждата да я имаме в стотици броя и то напълно скоро, е безусловно явна. При това що се отнася до стандартни въоръжения, то е безусловно явно, че безусловно би трябвало ускорено да финансираме безпилотните системи с друго предопределение. На първо място са ударните безпилотници, които нашата войска към този момент няма.
Превод: Ганчо Каменарски
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР