Значителни валежи от дъжд ще има в Югоизточна България. Очакват

...
Значителни валежи от дъжд ще има в Югоизточна България. Очакват
Коментари Харесай

Не И Това! Сняг Ще Зарине България До Броени Дни! Ето Къде Ще Е Най-Зле!

" Значителни превалявания от дъжд ще има в Югоизточна България. Очакват се и градушки “, добави той.

" На фона на миналите топли дни през днешния ден температурите релативно ще се намалят и преобладаващите оптимални стойности в по-голямата част от страната ще са сред 18 и 23 градуса. Студеният атмосферен фронт ще се изнесе на изток и времето ще е прохладно, само че преваляванията ще са единствено на обособени места. Преваляванията ще са краткотрайни в планинските региони “, предвижда синоптикът.

" Подобна ще е синоптичната конюнктура и на следващия ден ", добави той.

" В петък и събота температурите ще се покачат и ще доближат до 26 градуса. До края на първото десетдневие предстоят дни с по-значителна облачност, с превалявания “, съобщи Стоев. " Възможни са слани по високите полета в Западна България ", предизвести той.

„ В седмицата от 6 до 12 май ще има повече превалявания. Ще е много по-студено. Температурите ще доближават до 12-15 градуса “, предвижда синоптикът.

„ В края на първото и при започване на второто десетдневие температурите ще се покачат. През втората половина на месеца те ще са по-високи от нормалните, изключително през третото десетдневие “, добави той.

" Валежите през май ще са постоянно събитие. До обяд ще е слънчево, а по-късно ще вали “, съобщи Стоев. " От 24 до 26 май ще има краткотрайни валежи ", сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР