Значителна част от изтеклите секретните документи на американското разузнаване за

...
Значителна част от изтеклите секретните документи на американското разузнаване за
Коментари Харесай

Значителна част от изтеклите секретни документи на САЩ са фалшиви, твърди Сеул

" Значителна част " от изтеклите секретните документи на американското разузнаване за Южна Корея са били " фалшифицирани ". Това разгласи през днешния ден канцеларията на южнокорейския президент, представена от Българска телеграфна агенция.

Някои от документите наподобява в действителност сочат, че Вашингтон събира разследваща информация за своите съдружници, като Израел и Южна Корея.

Според известия в медиите, те разкриват опасения измежду високопоставени южнокорейски чиновници в областта на националната сигурност, че оръжия и муниции, създадени в тяхната страна, в последна сметка ще бъдат употребявани в Украйна. Подобна опция би била нарушаване на политиката на Сеул да не продава никакви оръжия на страни във война.

По време на сегашен телефонен диалог министрите на защитата на Съединени американски щати и Южна Корея са достигнали до заключението, че " забележителен брой от въпросните документи са фалшифицирани ", се споделя в прессъобщение на южнокорейското президентство.

Десетки фотоси на документите се популяризират от най-малко няколко седмици в обществените мрежи като " Туитър ", " Телеграм " и " Дискорд ".

Пентагонът сподели, че работи, с цел да откри дали документите са същински, и добави, че най-малко един от тях наподобява е бил манипулиран.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР