Значима актуализация на Windows 11 вече е достъпна за потребителите(снимка:

...
Значима актуализация на Windows 11 вече е достъпна за потребителите(снимка:
Коментари Харесай

Windows 11 се сдоби с няколко нови функции


Значима актуализация на Windows 11 към този момент е налична за потребителите
(снимка: Microsoft)

Microsoft разгласи няколко нови, потребни функционалности на операционната система Windows 11. Актуализацията дава отговор напълно на настъпващата епоха на изкуствения разсъдък и усъвършенства метода, по който хората работят на своите компютри.

Най-интересна е новата, основана на изкуствен интелект търсачка Bing. Скоро стотици милиони консуматори на Windows 11 ще получат достъп до AI технологията за търсене, чат, отговаряне на въпроси и генериране на наличие непосредствено от лентата със задания (taskbar) на Windows.

В случай, че потребителите имат прелиминарен достъп до търсачката Bing, всичко, което би трябвало да създадат, е да конфигурират днешната актуализация на Windows 11, с цел да получат достъп до новото поле за търсене. За да се възползват от новата визуализация на търсачката Bing, потребителите би трябвало да се записват в листата от чакащи.

Търсачката Bing се трансформира в крайник настъпващата епоха на изкуствения разсъдък
(снимка: Microsoft)

Друга нова функционалност на Windows 11 е директното свързване на iPhone с компютъра посредством Phone Link за iOS. Освен това потребителите ще виждат усъвършенствания при допиране, джаджи на цялостен екран, както и бърз достъп до общодостъпното приложение за Windows 365.
още по темата
Актуализираната Windows 11 включва и нови функционалности за изкуствен интелект в Start менюто, както и настоящи актуализации, които вършат операционната система по-достъпна и устойчива.

Microsoft е добавила и нови функционалности за досегаемост, в това число поддръжка на брайлов екран и усъвършенствано гласово ръководство на основни приложения. Нови енергийни рекомендации пък оказват помощ на потребителите да управляват отпечатъка си върху околната среда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР