Зловещи Червени стаи или най-тъмната легенда за Даркнет …Има много

...
Зловещи Червени стаи или най-тъмната легенда за Даркнет …Има много
Коментари Харесай

Зловещи Червени стаи или най-тъмната легенда за Даркнет

Зловещи Червени стаи или най-тъмната легенда за Даркнет …Има доста страшни неща, които могат да бъдат открити в дълбочината на сенчестия интернет, само че Червените стаи са най-страшните от всички (HiddenTruth.site).В същото време, не е напълно ясно дали такива стаи фактически съществуват …Живеем в ера на невиждан достъп до информация и връзка с други хора. Благодарение на интернет можем да вършим голям брой неща, без да напущаме дома си.Най-вече това се преглежда от позитивна позиция, само че има и доста тъмна страна, която съществува заради човешката природа …Интернет е цялостен със странни, тъмни и страшни истории, които съществуват на ръба на психическото усещане, разделяйки фантастиката от действителността. И едно от най-тревожните неща са слуховете за съществуването на по този начин наречените Червени стаи (Red Rooms).
За да разберем какво съставляват Червените стаи, би трябвало да разберем концепцията на Даркнет (Darknet) – Сянката или Тъмния интернет. Това е област от мрежата, която съществува на друго равнище. До която не може да се доближи посредством елементарни браузъри и търсачки.Даркнет постоянно се съпоставя с океанска пропаст, а горният воден пласт, където навлиза слънчева светлина, са уеб страниците, към които отива главният интернет трафик. Но, не е толкоз елементарно да се влезе в „ бездната “. Трябват специфични стратегии или пароли.Четете още: Тритон – първият кибер-вирус, целящ всеобща смъртПоради това, Даркнет се трансформира в място, където могат да бъдат открити най-страшните неща, и най-странните и ужасяващи хора.Хората влизат там, с цел да правят покупко-продажби с опиати, трафик на хора, противозаконна продажба на човешки органи, оръжия, детска порнография, шпионски данни и доста неприятни неща …
 Тематична фотография
Тематична снимкаАко съпоставим Интернет с океана, тогава Даркнет не е просто доста дълбока пропаст, а нещо студено, което съществува в тъмнината и е населявано от страховити същества, за които сходни условия са оптимални.И има голям брой от тях! Според някои оценки, в Даркнет има 500 пъти повече разнообразни “сайтове ”, в сравнение с в формалния Интернет.Някъде в тази мрачевина има Червени стаи. Терминът е взет от кино лентата на ужасите от 1983 година „ Videodrome “, който демонстрира по какъв начин човек е малтретиран онлайн в стая в червен цвят. Тоест, Червените стаи на Даркнет са места, където можете да гледате същински изтезания или даже убийства на хора против възнаграждение.Такива видеоклипове ненапълно наподобяват на интернет версията на кино лентата “Hostel “. Винаги има доста хора, които се интересуват от сходни видеоклипове. Често това са хора, които са богати и извратени, които желаят да задоволят най-жестоките си мечти по този метод.Видеоклиповете могат да варират от нормално гонене на жертва, до обезчестяване, изтезания, изтезания до гибел или искрено ликвидиране. За гледане заплащането се прави главно с биткойни или друга криптовалута.Хората, които харесват такива видеоклипове, като предписание са прекомерно страхливи, с цел да нападат даден човек сами. Но, посредством онлайн гледане могат да задоволят всичките си необикновени стремежи, от разнообразни равнища на воайорство до … безконечност …Всъщност, в Червените стаи можете да намерите „ артикул “ за всеки перверзен усет.

 Тематична фотография
Тематична снимкаВсичко това звучи непоносимо, само че фактът за съществуването на Червените стаи постоянно се оспорва, защото е извънредно мъчно да ги намерите в Даркнет или даже въобще е невероятно. Затова, най-често те се смятат за нещо като градска легенда.Има клюки обаче, освен за тези стаи, само че и за профилирани такива.Към Част 2 – ТУК.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР