Зловеща `кула` от човешки черепи, открита в Мексико …Ужасна находка

...
Зловеща `кула` от човешки черепи, открита в Мексико …Ужасна находка
Коментари Харесай

Зловеща `кула` от човешки черепи, открита в Мексико

Зловеща `кула` от човешки черепи, открита в Мексико …Ужасна находка е открита от археолози в центъра на Мексико Сити. Изследователите се натъкнали на антична кула, направена напълно от човешки черепи (HiddenTruth.site).Ацтеките са група нации, говорещи науатъл, които преобладават в огромни елементи на централно Мексико от 14 до 16 век.Тяхната империя е „ съборена “ от нашественици, водени от испанския завоевател Ернан Кортес (Hernán Cortés), който завзема Теночтитлан (Tenochtitlan) през 1521 година.

 z1 600x399 - Зловеща `кула` от човешки черепи, открита в Мексико
Оказва се, че ацтеките са употребявали остатъци на хора, пробвайки се да сплашат своя зложелател, европейските завоеватели.Четете още: Човешки жертвоприношения в ирландски Хелфайър КлубПреди, археолозите са намирали сходни структури в мексиканската столица, само че този път откривателите вършат в действителност извънредно изобретение: в стената на кулата са открити десетки женски и детски черепи, които са били принесени в жертва на висшото провидение – богът на войната и слънцето. Оказва се, че ацтеките са жертвали даже своите съплеменници.
Откритието на кулата от черепи изненадва антрополозите, които мислели, че са намерили единствено черепите на млади мъже воини, а не и на дами и деца. Това повдига въпроси по отношение на човешките жертвоприношения в империята на ацтеките.Археологът Раул Барера (Raul Barrera) споделя:„ Въпреки, че не можем да кажем какъв брой от тези човеци са били воини, може би някои са били пленници, предопределени за жертвени церемонии.Знаем, че всички те са станали „ свещени “, превърнати в „ блага за боговете “ или даже „ въплъщение на самите божества “. Но, ме шокира съществуването на толкоз доста женски и детски остатъци … “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР