Зловеща“ кукла, която ужаси местните жители на витрина на благотворителен

...
Зловеща“ кукла, която ужаси местните жители на витрина на благотворителен
Коментари Харесай

„Зловеща“ кукла от Единбург, която ужаси местните жители в благотворителен магазин, е купена от екстрасенс

„ Зловеща “ кукла, която ужаси локалните поданици на витрина на благотворителен магазин, е купена от популярен екстрасенс.

Винтидж играчката се продаваше в магазина на St Columba's Hospice в Морнингсайд, Единбург. Това стана вирусно, когато фотография беше споделена в обществените медии и личният състав на магазина беше заставен да добави знак „ Не съм застрашителен “. Но звездата от „ The Unexplained: Caught on Camera “ Дебора Дейвис купи куклата, с цел да добави към възходящата си сбирка.

Тя предприе пътешестване до Шотландия, с цел да купи „ Annabelle “ за £200 и тя ще живее в дома й в Чешир. Дебора, която беше във втория сезон на „ Истинските съпруги от Чешър “, сподели пред BBC, че куклата ще бъде „ под 24-часово наблюдаване “. Тя сподели, че нейната сбирка от към 70 други кукли се намира в офиса й.

Шефката на благотворителния магазин Симон Варга сподели, че някогашен доброволец е дарил предмета, когато тя се е преместила от Единбург. „ Когато отворих кутията, видях страховитите му дълги крайници и истинск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР