Зловеща футболна фенка остави спортната водеща Лора Уудс да живее

...
Зловеща футболна фенка остави спортната водеща Лора Уудс да живее
Коментари Харесай

Смразяващият костите на Лора Уудс двугодишен ад на преследвач е разкрит напълно, тъй като футболен фен е вкаран в затвора

Зловеща футболна фенка остави спортната водеща Лора Уудс да живее в боязън, откакто й изпрати изкривени известия, заплашващи да убие кучето й, преди да поръча храна до вратата й, откакто разбра адреса й.

Ужасената Лора претърпя две години страдания, до момента в който Харниет Каур я набеляза в обществените медии, преди да ускори акцията си за тормоз. Преследвачът, на 25 години, беше вкаран в пандиза и му беше неразрешено да контактува още веднъж със звездата на TNT Sport и още 14 души, откакто се яви в съда.

Библии и проби за полово здраве също бяха изпратени в дома й по време на бомбардировката против болните, която стартира през юни 2021 година и продължи до септември 2023 година Периодът има „ голям и унищожителен “ резултат върху живота на Лора и я накара да се тормози да напусне дома си и да пътува из цялата страна за работата си. През юли 2022 година iPad на Каур сподели, че тя е посетила пътя, където живее жертвата й.

След като поръчка от понички Krispy Kreme дойде в нейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР