Злоупотреба, която в крайна сметка ескалира до онзи ден през

...
Злоупотреба, която в крайна сметка ескалира до онзи ден през
Коментари Харесай

Майката на Хедър Мак каза на полицията, че се страхува, че дъщеря й ще я убие. Те бяха безсилни да го предотвратят

Злоупотреба, която в последна сметка ескалира до оня ден през 2014 година, когато 18-годишното момиче и нейният 21-годишен другар я пребиха до гибел в 5-звезден курорт в Бали.

Расул Фрилейн, пенсиониран сержант от полицията в Оук Парк, който арестува Мак няколко пъти за хипотетично малтретиране на майка й, споделя пред The ​​Independent, че предупредителните знаци са били налице незабавно щом е срещнал двойката за първи път през 2010 година

Това, което видя, беше за жалост характерен случай на жертва на домашно принуждение, която не желаеше да приказва или да предприеме дейности против насилника, който обичаше.

Насилието прогресивно се утежни през идващите няколко години до януари 2013 година, когато декор Визе-Мак направи смразяващото самопризнание, че е вярвала, че щерка й ще я убие.

Но – заради актуалната липса на закони по отношение на домашното принуждение сред деца и родители – сержант Фрилейн и управляващите в Оук Парк бяха в последна сметка безпомощни да спасят декор Визе-Мак от нейната орис....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР