Злощастен инцидент в лошото време претърпя едно от любимите лица

...
Злощастен инцидент в лошото време претърпя едно от любимите лица
Коментари Харесай

Злощастен инцидент с бивша екранна половинка на Виктор Николаев от „Здравей, България”

Злощастен случай в неприятното време претърпя едно от обичаните лица от дребния екран – Лора Инджова. Водещата на утринния блок на Нова Нюз, която преди беше екранна половинка на Виктор Николаев, се е хлъзнала на леда.

Медията показа репортаж за стотиците паднали в столицата. От поледицата са си изпатили минимум 500 души, които са минали през незабавния кабинет на “Пирогов ”.

Злощастен случай
Водещата Лора също призна, че е паднала на леда, само че значимото е, че няма нищо счупено, а единствено натъртвания.

“Това изпитах на собствен тил през вчерашния ден, добре че най-малко е без счупвания “, призна Лора Инджова, а това накара репортерът насреща да се засмее. „ Не се смей “, шеговито му се скара тя.

Както Safenews писа, нцидент поради хлъзгавата зимна конюнктура претърпя и новия столичен кмет Васил Терзиев. При откриването на градежа на новия лъч на метрото той бе на косъм от това да се изпотроши пред камерите. Но съумя да овладее ситуацията с доста акробатика.

Терзиев се подхлъзна на непочистен от снега в събота сектор сега, когато насочи празничната бутилка шампанско към лопата на багера.

Ритуалът за чупене на бутилка в екскаватор е въведен у нас от Бойко Борисов като столичен кмет, напомня “Гласове ”. Той прекрои ритуала „ транспортен съд – шампанско “ и за първи път разруши бутилка пенливо вино в кофата на екскаватор през декември 2008 година, преди първата копка за разширението на софийското метро – на бул. „ Мария Луиза “ и ул. „ Ген. Столетов “.

Новата метростанция, началото на чието строителство Терезиев сложи с падение, ще е част от шесткилометровото уголемение на третата линия, на която ще има 6 станции. Очаква се то да бъде пуснато при започване на 2027 година и да се употребява от 75 000 души.

Източник – blitz

Ощеновини четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР