Златото отдавна има стойност както за инвеститорите, така и за

...
Златото отдавна има стойност както за инвеститорите, така и за
Коментари Харесай

Купувате златни кюлчета и монети онлайн? Избягвайте тези грешки

Златото от дълго време има стойност както за вложителите, по този начин и за купувачите. Благородният жълт метал има голям брой преимущества, без значение дали е вложен в златен IRA, борсово търгувани фондове (ETF) или физически форми като златни кюлчета и монети. Някои от тези преимущества са изключително навременни, като се има поради буферът, който инвестицията в злато може да обезпечи против инфлацията и по-широката ѝ дарба да диверсифицира вашето портфолио.

Както всички типове вложения обаче, има по-интелигентни способи за закупуване на злато от други. Въпреки че можете елементарно да закупите златни кюлчета и монети онлайн да вземем за пример, има някои неточности, за които би трябвало да знаете авансово. Като разберете тези евентуални неверни стъпки, можете по-добре да подобрите възможностите си да закупите верния вид злато в точното количество — и да извлечете изгодите, които инвестицията в злато дава.

Ако смятате, че бихте могли да се възползвате от инвестиция в злато, тогава започнете да проучвате опциите си тук в този момент.

Купувате златни кюлчета и монети онлайн? Избягвайте тези неточности

Въпреки че е елементарно да купувате златни кюлчета и монети от комфорта на дома си, също по този начин е елементарно да извършите някои елементарни неточности. Тогава оказва помощ да знаете какво да търсите. По-конкретно, би трябвало да избягвате:

Да не пазарувате в близост

Дните на закупуване на злато от магазин за бижута или заложна къща отминаха. Въпреки че към момента можете да отидете по този път, в случай че решите, можете елементарно да закупите златни кюлчета и монети онлайн. Но с толкоз доста благоприятни условия за избор, не трябва да се заяждате с първата, която се появи при търсене в Гугъл.

Вместо това отделете време да пазарувате, с цел да видите кои продавачи може да са по-добри за вас. Можете да употребявате дилъри на злато като American Hartford Gold, JM Bullion и други. Но можете също да употребявате някои други, за които може би даже не сте знаели, че продават златни кюлчета, като Costco и Walmart.

Направете изследване и прегледайте всичките си варианти, преди да купите. Това може да е разликата сред приемането и не на скъпа инвестиция в злато.

Започнете да проучвате вашите варианти за злато онлайн тук в този момент. < /p>

Не чета мнения

Въпреки че вложението в злато може да бъде безвредно за мнозина, лъскавият метал също има репутацията на привличащ ненадеждни продавачи и дилъри. Съответно ще желаете да прочетете мнения онлайн, с цел да сте сигурни, че продавачът, който употребявате, е този, на който можете да се доверите.

Говорете с други купувачи на злато и вложители, които може да познавате, с цел да прецените опита им с продавачите. Проверете и техните оценки с Better Business Bureau. Дори едно просто търсене в интернет може да даде резултати — както негативни, по този начин и позитивни — които биха могли да обезпечат скъпа информация за продавачите, които се преглеждат.

Не знаем цената

Цената на златото през днешния ден, 9 ноември, е $1946,57 за унция. Но това се трансформира денем, седмично и месечно. Тя беше 2006,33 $ за унция на 27 октомври и 2052,04 $ при започване на май.

Въпреки че съмненията в цените са неизбежни, би трябвало да знаете каква е цената на златото, когато купувате, а не каква е била в близкото минало или до каква може да се повиши или спадне в бъдеще. Без това познание може да се окаже, че ще плащате доста повече за вашите златни кюлчета и монети.

Последно основание

Не забравяйте, че колкото и потребна да е инвестицията в злато, тя не е доход- произвеждане на актив като по-волатилни акции и облигации може да бъде. Поради това множеството специалисти предлагат да ограничите инвестицията си в злато до 10% или по-малко от портфолиото си. Правейки това и като пазарувате в близост, четете рецензии и се запознавате с настоящата цена на златото, доста ще подобрите способността си да купувате дейно златни кюлчета и монети онлайн през днешния ден.

Започнете тук през днешния ден!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР