Златомир Загорчич видимо не бе в добро настроение след загубата

...
Златомир Загорчич видимо не бе в добро настроение след загубата
Коментари Харесай

Загорчич: През второто полувреме ЦСКА мина три пъти центъра

Златомир Загорчич очевидно не бе в положително въодушевление след загубата с 0:2 от ЦСКА за Sesame Купа на България. Специалистът съобщи, че „ алените “ са отбелязали гол след единствено един удар през първата част, а през вторите 45 минути неговият отбор е бил надалеч по-добрият на терена.

„ Дали нямаше мотивация и предпочитание? Гаден въпрос. Как да нямаше предпочитание? Второто полувреме ЦСКА какъв брой пъти минаха центъра – три пъти?! “, попита риторично Загорчич.

„ Влязохме със боязън в първото. Един удар и половина и ни вкараха гол. Това се случва във футбола. Може да дадеш 99%, само че да не победиш. Направихме неточности. Трябваше ни повече експанзия. Техните бранители са по-високи от нашите нападатели. Ние си имаме вяра. Това, което аз видях от ЦСКА – мисля, че имаме шансове “, продължи той.

„ Реавншът ще е сложен. 2 гола би трябвало да вкараме. Искам да покажем играта от второто полувреме. Надявам се да няма терзание у футболистите. На реванша на „ Армията “ ще се стермим да вкараме голове “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР