Златомир Загорчич отново напусна Славия. Сърбинът и белите прекратиха договора

...
Златомир Загорчич отново напусна Славия. Сърбинът и белите прекратиха договора
Коментари Харесай

Загорчич пак напусна Славия

Златомир Загорчич още веднъж напусна Славия. Сърбинът и " белите " прекратиха контракта по взаимно единодушие. Бившият бранител си потегли от " Овча Купел ", откакто не съумя да класира отбора за първата шестица. Славия обаче към момента има действителен късмет, тъй като най-старият столичен клуб е седми с 36 т., а шестият Локо Пд е с 37. В последния кръг от постоянния сезон Славия гостува на ЦСКА 1948 в Бистрица, а " смърфовете " одобряват Левски.
Във вторник Славия приключи вкъщи 1:1 точно с Локо Пд и тогава се появиха информации, че Загорчич и президентът на клуба Венцеслав Стефанов ще имат среща, с цел да разясняват взаимното бъдеще. " Загорчич е показал персонални аргументи, а управлението почете желанието му ", оповестиха от " Овча купел ".
По този метод някогашният централен бранител и национал на България завършва втория си интервал на ст. " Александър Шаламанов ". Заги води за първи път " белите " от 2017 до 2020 година, а на 12 април 2021 година се завърна.
С общо пет години на треньорския пост в Славия той е вторият най-дълго задържал се експерт в Първа лига след Илиан Илиев, който от 2018 година и до през днешния ден е отпред на Черно море.
Мястото на Загорчич краткотрайно зае Ангел Славков. Опитният познавач е и шеф на академията на клуба. Със Загорчич си потегли и помощникът му Мартин Kушев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР