Златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева стана майка за

...
Златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева стана майка за
Коментари Харесай

Златно момиче стана майка. Бебето е здраво и голямо

Златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди през днешния ден в 8.15 ч. в екипа на доктор Даниел Ставрев от болница „ Селена “. Бебето пристигна с тегло от 3 870 грама и растеж 54 сантиметра. Стволови кафези от пъпна шнур родителите избраха да запазят в българската тъканна банка „ Селена целс “ като застраховка за здравето на бебето.

Бременността на Катрин мина относително леко. През първия триместър някогашната гимнастичка се
сблъскала с всички неприятни признаци,
съпътстващи началото на бременността, само че неразположението бързо отстъпило място на насладата от растящия нов живот.

Че чака дете Катрин схванала през октомври на летището, на път за Финландия, където гимнастичката провела майсторски клас. Тестът за бременност подарила на половинката си Станислав Сивков след завръщането си в България. Съвсем малко по-късно идва и предложение за брак пред коледната елха на площада в Пловдив. Десетки другари на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант „ Ще се омъжиш ли за мен? “, а бъдещият баща падна на колене.
Катрин Тасева чака да се завърне
към работното си всекидневие незабавно щом се възвърне от раждането. След постигането на голям
брой победи в спортната си кариера обаче, надарената гимнастичка наподобява е възнамерявала още по-емоционална житейска смяна, като счита да не отсрочва дълго идващото кърмаче.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg