Златната шампионска купа, която ще бъде връчена на победителя от

...
Златната шампионска купа, която ще бъде връчена на победителя от
Коментари Харесай

Златната шампионска купа за Евроволей 2023 пристига във Варна, докоснете се до нея


Златната шампионска купа, която ще бъде връчена на спечелилия от Европейското състезание по волейбол за мъже, идва в България. На 15 август трофеят ще бъде показан във Варна. Навръх празника на морската и волейболна столица на България поданици и посетители на града ще имат опция да си създадат фотоси и неповторими 360-градусови клипове със златната купа на специфична платформа.

Шампионският приз за Евроволей 2023 ще бъде изложен на входа на Морската градина от 11:00 до 18:00 часа.

В 12:00 часа на 15 август ще има още една специфична изненада - селекционерът Пламен Константинов и звезди от националния тим по волейбол за мъже ще се включат в особено събитие за идването на златната шампионска купа във Варна. Присъстващите на входа на морската градина ще имат опция да се срещнат от близко и с волейболните си любимци, а в това време да се допрян и до шампионския трофей.

Златната купа идва в България с помощта на Българската федерация по волейбол и националния сътрудник за Европейското състезание по волейбол за мъже Обединена българска банка. Инициативата ще даде късмет на хората във Варна да се полюбуват от близко на скъпия приз, който ще бъде връчен на първенеца на Европа през септември.

България е съдомакин на Европейското състезание по волейбол за мъже от 28 август до 16 септември. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Морската столица ще одобри всички мачове от Група В, четири осминафинални и два четвъртфинални дуела. Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20,30 часа - в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим са от 20,30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР