Златна сватба - 50 години брачен живот отбелязаха 85 двойки

...
Златна сватба - 50 години брачен живот отбелязаха 85 двойки
Коментари Харесай

Трогателно! 85 двойки от Казанлък отпразнуваха 50 години съвместен живот

Златна женитба - 50 години сватбен живот означиха 85 двойки в Казанлък. Всички те танцуваха още веднъж на първата си брачна ария и направиха всеобща целувка на щастливи хора, влюбени един в различен, предава Нова ТВ.

Таня и Яко подписват брак преди 50 години. Женят се без пръстени, нямат пари за халки. Венчават ги в общината със служебни.

„ Той беше граничар в нашия завършек на гръцката граница и идваше долу да играе футбол с тима на село Петрово. А аз бях читалищен библиотекар. И от подбив на подбив, ти ще дойдеш в Казанлък, ти ще дойдеш в Казанлък, така станаха нещата”, спомня си Таня. И по този начин, без подбив минават 50 години от техния живот.

Стотици истории и предписания за благополучен брак споделиха 85 двойки в Казанлък. Като Стоян и Тонка, които са били в домове за сираци. Открили се там, а по-късно се оженили. А Стоян и до ден сегашен споделя " обичам те " на своята брачна половинка на един от 7-те езика, които знае.

85-те златни младоженци означиха дружно половинвековното си взаимно общуване. Събра ги кметът на общината. Сватбата не мина и без първия сватбен танц, за повторно. А целувките на всички бяха в действителност сладки като живота им.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР