„Златна книга на готварството“ (изд. „Книгомания“) е единствен по рода

...
„Златна книга на готварството“ (изд. „Книгомания“) е единствен по рода
Коментари Харесай

Излезе златната книга на готварството - slava.bg

„ Златна книга на готварството “ (изд. „ Книгомания “) е уникален на книжния пазар първокласен кулинарен алманах, съдържащ над 280 страхотни предписания от целия свят. Обемният том от 700 страници е красиво подаръчно издание с твърди корици, с обложка със златно фолио и златна порезка на страниците и с богат снимков материал към рецептите. Авторският колектив, с цялата обич към кулинарното изкуство, само че и с разбирането, че живеем в забързан свят и рядко имаме повече от час за готвене след работа, са подходили по автентичен и новаторски метод, прибавяйки щипка нововъведение към всички типичен гозби, за които бихте могли да се сетите!

Резултатът е забавен асортимент от предписания, някои от които напълно нови, основани или просто въодушевени от класическите мостри. Богатата сбирка, селектирана отблизо и надалеч, включва целия диапазон – от супи, през салати и съществени локални ястия, паста, десерти и дребни сладки. Всяка рецепта е съпроводена с впечатляваща снимка, която ще ви ориентира по какъв начин тъкмо наподобява готовото ядене.

За обезпечен резултат при всяко подготвяне има обезпечени 60 „ кулинарни урока “ – указания малко по малко, които демонстрират по какъв начин да приложите съществени готварски техники, а също и защо да бъдете изключително деликатни при приготвянето на някои от по-предизвикателните деликатеси. Научете по какъв начин да впечатлите всички с „ Том Ка Гай “ или „ Том Йам Кунг “ (тайландски супи с месо и скариди) или заложете на нещо обичайно, само че с нов прочит като спагети с морски блага. Гарнитурата може да е класическо картофено пюре по ливански, зеленчуци на грил или ексцентрична – азиатското „ кимчи “ да вземем за пример.

А десертите варират от „ отличници “ в жанра като боровинков къс, през джинджифилови сладки, с цел да се стигне до здравословните други възможности с овесени ядки. „ Златната книга за готварството “ е неповторим гид, които ще ви поведе на едно неповторимо странствуване през кулинарна галактика от усети, за които не сте и подозирали. Със своите над 280 предписания, книгата е съвременен и многообхватен том, който ще ви даде верните и точни насоки по какъв начин да приготвяте вкусна домашна храна вкъщи, в личната си кухня. Включени са също и 50 урока малко по малко за значими техники, които е добре да умеем да прилагаме, до момента в който готвим.

За феновете на изисканите десерти издателство „ Книгомания “ предлага на пазара от същата поредност и „ Златната книга на шоколада “. В нея ще откриете повече от 300 превъзходни предписания за шоколадови изкушения – бисквити, десертчета, сладкиши, кексчета, палачинки, изискани десерти, кремове, сладоледи, торти, бонбони, питиета и солени ястия с шоколад. Книгата е богат илюстрирана, което ви дава опция да видите по какъв начин наподобява към този момент готовото лакомство. Насладете се и на любопитни обстоятелства от историята на шоколада!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР