Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата

...
Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата
Коментари Харесай

Златка Райкова отдава под наем апартамента на Благо

Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че разгласи първокласното жилище, което ѝ бе харизано от Благой Георгиев, за отдаване чартърен.

Плеймейтката иска  месечен приход от 2500 лв., или общо 30 000 лв. на година. Четиристайното жилище, което Джизъса ѝ подари по случай раждането на сина им Благой-младши, към този момент не се употребява от моделката. Тя от дълго време живее при новия си брачен партньор Карен Хачатрян и нямала самообладание да стартира да взима пари от парцела. Апартаментът е 160 кв.м и се намира в затворения комплекс „ Бояна “.

Имотът разполага със личен гараж, три спални, две бани, всекидневна и е обзаведен извънредно първокласно. Близо половин милион лв. се изръсил Благо за първокласния апартамент с концепцията двамата със Златка да живеят в него дълго и щастливо, само че изкараха не повече от две години.

След раздялата жилището, несъмнено, остана за нея, а Благо се изнесе при новата си жена Полина, с която скоро по-късно също се разведе. Наскоро плеймейтката съумяла да изнесе всичкия си багаж оттова, като оставила единствено огромния плюшен мечок, подарък от някогашния, написа

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР