Златка Райкова се е пооляла с цените на дрехите си.

...
Златка Райкова се е пооляла с цените на дрехите си.
Коментари Харесай

Златка продава бебешки анцузи за 85 лв. - slava.bg

Златка Райкова се е пооляла с цените на облеклата си. Плеймейтката желае 85 лв. за бебешки спортен екип, като че ли става дума за модел от международна марка, а да не приказваме, че на такива цени се продават екипи за възрастни. Блондинката шие облекла от няколко години, като бизнесът й процъфтява, а от няколко месеца предлага и детски спортни комплекти.

Модел на продуктите е синът й Благой Джуниър, който е на малко повече от годинка. Чаровното бебе умее да театралничи и към този момент сполучливо притегля камерите към себе си. Под фрагментите на мъника, позиращ с детски спортен екип, заваляха стотици хвалебствия от близки на Райкова. Всичките са безапелационни, че дребният е огромен сладур и е доста чаровно бебе.

Не изключително задушевно одобряват цените на дрешките за мъници. "Та тя продава роклите на марката си за такива пари. Кой ще даде стотак за нещо, което ще бъде носено два месеца ", разясниха възмутени майки. В същото време една от най-коментираните носителки на купата "Мис Плеймейт " даде публичност дали още веднъж е бременна - новината, която се разисква в средите от известно време насам. „ Не съм бременна. Не знам от кое място ви е хрумнало, че ще ставам майка още веднъж. Няма такова нещо ", безапелационна е Райкова. С Благой Георгиев към момента не мислят за втори правоприемник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР