Златка Райкова не спира да се хвали с високия си

...
Златка Райкова не спира да се хвали с високия си
Коментари Харесай

Откъде са парите на Карен, любимият на Златка Райкова?

Златка Райкова не стопира да се хвали с високия си стандарт на живот в последната съвсем година, откогато се люби с арменеца Карен Арами Хачатрян. 28-годишният паралия глези обичаната си с дизайнерски облекла, бижута, почивки по най-луксозните международни курорти и премием коли. Плеймейтката обявява любовта си с мургавелкото, само че и не разяснява с какво тъкмо се занимава и по какъв начин си изкарва парите.
Всеки месец влюбените гълъбчета са на отмора в Дубай, Малдивите, Гърция или друга екзотична дестинация. Изкусителката се окичи с гривни за над 100 000 лв. на „ Картие “, с които е неразделна. Бижутата й ги подари Карен още при започване на връзката им. Официално двойката е дружно от март 2022 година, а русокоската забременя единствено два месеца по-късно.

Карен и Златка чакат първия си правоприемник, който ще се роди напролет. Райкова твърди, че е на седмото небе от благополучие с новия си. Наскоро пазарджиклийката отговаряше на въпроси на почитателите си в инстаграм и призна, че харчи парите на половинката си. „ Не си го разделяме. Ние сме на правилото: „ Всичко мое си е мое, всичко негово е общо ", отсече русото прелъщение на въпроса „ Как си разделяте фамилния бюджет? “

За Коледа Карен подари на русокоската джип „ Мерцедец “ за 300 000 лв., а преди седмица бъдещите родители си взеха в гъзарски джип „ Ламборгини Урус ” за 600 бона. Бившият тенисист до неотдавна управляваше мощен състезателен „ Мерецедес ”, който продаде, с цел да се снабди с просторния джип, където да събират бебешката количка на бъдещия си наследник.

Тук идва разумният въпрос по какъв начин може човек под 30 години да си разреши две коли на стойност към 1 млн. лева за има-няма месец. Нямаме безапелационен отговор! Според някои Карен произлиза от много богато семейство и има забележително завещание. Други настояват, че парите му са от „ черно тото “ и поради това ги харчи с лекост. Според трети, върти бизнес с криптовалути.

Проверка на „ Уикенд “ сподели, че мускулестият мачо има една компания, която е записал през 2016 година Първите години годишната облага на сдружението е била много алегорична – едвам по 10 000 – 20 000 лв.. За 2019 година обичаният на Златка е спечелил тъкмо 39 бона за 12 месеца, което се пада по към 3000 лв. на месец. Това несъмнено не са пари, с които може да води първокласния си метод на живот, който показват с Райкова - купищата маркови облекла, коли, екскурзии и какво ли още не.

Преди 2 години братята Карен и Юрий Хачатрян бяха осъдени поради „ черно тото ”. Тенис звеното за честност (The Tennis Integrity Unit – TIU) ги откри за отговорни по обвинявания в уговаряне на изхода на мачове. Карен получи доживотна възбрана за спорт и санкция в размер на 250 000 $. Брат му Юрий е със спрени права за 10 години и глоба от Щатски долар 50 000. „ Тенис звеното за честност удостовери, че двама български тенисисти (без позиции в ранглистата) са със спрени права и финансови санкции, откакто са били наказани за редица закононарушения за корупция “, се споделя в прессъобщението на TIU от 2020 година

Разследването е открило, че в интервала 2017-2019 година Карен Хачатрян неведнъж е нарушил „ Програмата за битка с корупция в тениса “ посредством 5 уговорени мача, 9 случая на тласкане на тенисисти да не демонстрират най-хубавата си игра, многократна некадърност за съдействие на TIU и други По-малкият му брат е упрекнат в корумпиране на различен професионален тенисист, даване на погрешна информация и залагане на мачове. Така завършила тенис кариерата на двамата братя, които най-вероятно и до през днешния ден се занимават с незаконни неща.

„ Човек, който е изкарал с почтен труд парите си, не ги пръска с лека ръка и не харчи милион за месец единствено за коли. Фирмата му е на мизерна облага от 2-3 хиляди лв. на месец. Определено приходите му не идват от там. Най-вероятно е от противозаконни неща ” – разясняват в светските среди.

Не е изключено Карен да е от замонжно семейство, само че тогава не би се занимавал с „ черно тото ”. Също по този начин на името на родителите на арменеца няма компании и сдружения, тъй че те нямат бизнес, или най-малко не формален.

В първите дни на 2023 година плеймейтката и провалилия се тенисист са основали обща компания за произвеждане и търговия на сила от възобновими източници, както и ИТ действия, откри „ Уикенд ”. Предстои да забележим дали Златка ще управлява собствен Водноелектрическа централа, или тази компания е просто за „ замазване на очите ” на хората, които се питат от кое място за парите на мургавата й пловинка.

Съвсем неотдавна Райкова и Хачатрян се завърнаха от следващата си отмора в Дубай. Арменецът се оплака от топлата дестинация, че с обичаната му към този момент вършат секс единствено по един път дневно. Фенове на плеймейтката ги попитаха какъв брой постоянно употребяват любовта си, а двойката беше откровена. „ Преди беше по няколко пъти дневно, в този момент, за жалост, е единствено по един път дневно, няколко пъти в седмицата ” – отговори откровено бъдещият баща. Бременността на изкусителката е повода за понижената им интензивност в леглото. Райкова е към този момент в шестия месец и коремът й става все по-голям, само че все пак не стопира да прави секс, даже и бременна. „ Бих желал 5 пъти дневно, но обстановката не го разрешава ”, сподели ненаситникът Карен, който не пропусна да спомене, че доста харесва и обилните гърди на русото прелъщение, които е кръстил Деси и Нени.

Преди време Златка се ожали, че преди раждането ще й се наложи да спре за към месец интимните милувки . Изглежда връзката на двойката се крепи главно на любовните им пристрастености. Припомняме, че Райкова забременя на втория месец от новата си връзка. Русото прелъщение не пропусна да означи, че всеки ден са правили опит, до момента в който не види две чертички на плануваното бъдещо бебе.

Плеймейтката в никакъв случай не е криела, че е доста полова и точно това я е събрало с към този момент някогашния й Благо Джизъса. По време на присъединяване на двойката във „ ВИП Брадър ” русата изкусителка отговори, че се любят 2 или 3 пъти дневно, а Джизъса – 20 на седмица. След раздялата им пазарджиклийката отговаряше на въпроси и бе запитана „ защо си говорехте с Благо? ”, на което тя отвърна „ не си говорехме ”. Явно в дома им е било тишина, която се нарушава единствено в спалнята.

Силиконката твърди, че с Карен е друго, имат доста общи тематики и диалози. Бъдещият татко се държи доста благо с годеницата си и непрекъснато я хвали, че е добър и обективен човек, доста го подкрепяла и била постоянно до него. Карен не пропусна да каже, че е разчувствуван от идното раждане на неговия наследник. „ Нямам самообладание ”, сподели той, допълвайки, че няма да дели общото им дете, с първородния наследник на Златка - Благой младши.

Предстои да забележим дали фамилията на Хачатрян ще преме Райкова за снаха...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР