Златка Райкова не е коментирала новата си връзка директно, както

...
Златка Райкова не е коментирала новата си връзка директно, както
Коментари Харесай

Златка Райкова съсипа Джизъса с признание: Съжалява, че е кръстила детето им на него и още...

Златка Райкова не е коментирала новата си връзка непосредствено, както и аргументите за раздялата ѝ с Джизъса. Плеймейтката не стопира да поства фотоси от първокласни ваканции, на които показва видимо благополучие, обич и естетика.

За сходни страсти потвърджават освен фрагментите, само че и думите на Златка. Блондинката отговори на почитатели в Instagram, които означават, че Райкова изглеждала доста по-щастлива от преди, когато била с Благо.

Виж още: Специален подарък за специфична жена! Таен мъж глези дъщерята на Ванко 1 по неповторим начин 

" Изглеждаш доста по-красива, щастлива и спокойна, съпоставено с предходната връзка ", написа почитател на Златка, а тя му дава отговор: " Така е ". Е, Джизъса едва ли ще види този отговор, само че сигурно ще му бъде докладвано. Носят се клюки, че точно Златка първа изневерила на Благо, само че информацията е напълно в областта на непотвърдените злословия. Златка отговори на различен почитател, който се осмели да попита за аргументите, довели до разлъка. Плеймейтката отговори много простично, само че ясно - огромното его на Иконостаса, както е известен още Благой Георгиев, довело до края.

Нещо повече - Златка съжалява, че е кръстила сина си на Благой Георгиев. Райкова въпреки всичко акцентира, че двамата с Благо се схващат съвършено, що се отнася до развъждането на детето им.

Новото гадже на Златка, Карен, е на 28 години и го раздава хитрец. За него не се знае доста, само че се приказва, че има личен бизнес, от който печели добре, с цел да задоволява Златка, която умее и боича да харчи парите на мъжете си, настояват източници.

Виж още: Изкушение на Каваци: Златка Димитрова се надупи, краката ѝ провокираха мнения

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР