Златка Райкова май се готви да става булка - за

...
Златка Райкова май се готви да става булка - за
Коментари Харесай

Русата Златка се показа като булка

Златка Райкова май се готви да става младоженка - за първи път в живота си, а мотив за сходни спекулации дава скорошна фотография в профила й в обществените мрежи, на която тя е облечена в булчинска рокля.

Плеймейтката прикова мигновено вниманието на почитателите си с метода, по който наподобява. Блондинката е подготвена незабавно да се врече във честност на гаджето си Карен Хачатрян, който неотдавна подари и със наследник. И в случай че си мислите, че на този благополучен ден плеймейтката ще е с обичайната бяла рокля, ще познаете единствено за цвета. Златка сигурно ще заложи на секси кройка, която да разкрива обилно прелестите й.

Райкова към момента не е удостоверила по кое време се чака да се случи щастливото събитие, само че като нищо да ни изненада с някоя женитба в края на лятото. Още повече. Преди време русокоската е споделяла, че си мечтае за женитба край морето, тъй че това скоро може да се сбъдне.

Любопитна детайлност е, че макар бурния любовен живот на Златка Райкова в последните години и няколкото годежа, тя по този начин и не стигна до женитба, тъй че тази, която в този момент ще имат с Карен, ще е първа за нея.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР