Златка Райкова, която почива на Малдивите с приятеля си Карен

...
Златка Райкова, която почива на Малдивите с приятеля си Карен
Коментари Харесай

Златка Райкова май ще връзва плитки на бебето

Златка Райкова, която почива на Малдивите с приятеля си Карен призна, че мъчно траяла напред след краха на връзката с Благой Георгиев.

Тя бе безапелационна, че е й коствало пъклен доста да го зачеркне, само че през днешния ден е доста щастлива с новия мъж до себе си, който ще подари с дете. полът на бебето ще се разбере след седмица, както през днешния ден е съвременно със особено събитие, което райкова ще покаже в инстаграм. Иначе тя ще ражда секцио и към този момент е набелязала имета за момчета и девойки. Второто дете на плеймейтката се чака да бъде момиче, написа Hotnews.bg.

Златка показа, че е забременяла на втория месец от връзката им. Русото прелъщение не пропусна да означи, че всеки ден са правили опит, до момента в който не види две чертички. За нея е обикновено откакто са " млади гаджета " единствено от 9 месеца да мачкат всеки ден чаршафите. Плеймейтката не стопира да хвали Карен:

" Той е добър човек с доста мъжки качества, които на мъжете в България липсва и съгласно тях са срамни. Най-важното е да си мъж без комплекс. Да признаваш качествата на другите, да помагаш, а не да унижаваш - това е той в най-кратко определение ".

Райкова не пропусна да ухапе Георгиев-старши, който не помагал за развъждането на сина си, по тази причина се надява в този момент арменецът да се включва, въпреки че не държи той да сменя пелените. Плеймейтката се надява да има и бавачка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР