Златка Райкова, която отмаря на българското Черноморие, потвърди в разговор

...
Златка Райкова, която отмаря на българското Черноморие, потвърди в разговор
Коментари Харесай

Златка потвърди за сватбата с Благо

Златка Райкова, която отмаря на българското Черноморие, удостовери в диалог с почитатели за тайната си женитба с Благой Георгиев, видя Hotnews.bg . На директния въпрос женени ли сте с Джизъса, плеймейтката отговори: „ приеми, че да “ и по този начин за първи път хвърли светлина по въпроса за скромната венчавка. Тя посочи и от кой момент е с бащата на детето си, като пусна първата им обща фотография. Hotnews.bg напомня, че връзката сред двамата бе официализирана в края на лятото на 2018 година.



Междувременно някогашната брачна половинка на спортиста Есмер също приказва за раздялата си с Благо, като изясни, че щом човек те е наранил или предал, и по-добре да си върви, тъй като той не обича нито дамата до себе си, нито самия себе си. Омерова, която е танцьорка призна обаче, че имах под паника боязън от надебеляване и съблюдава стоманен режим.



Тя назова фикцията си психическо разстройство и призна, че изпада в смут даже да качи няколко грама. Затова яде един-единствен път на ден-на закуска, а когато вечеря, хапва най-вече ябълка. Не е изключено хранителното й разстройство да е една от аргументите за раздялата сред двамата, като тогава Георгиев изясни, че Есмер е прекомерно ревностна.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР