Златка Райкова, която дълго пази мълчание след скандалната си раздяла

...
Златка Райкова, която дълго пази мълчание след скандалната си раздяла
Коментари Харесай

Златка: Много се притеснявам, когато синът ми е с баща си

Златка Райкова, която дълго пази безмълвие след скандалната си разлъка с Благой Георгиев, още веднъж приказва с почитателите си, написа. 

В рамките на последната седмица тя за повторно дава отговор на въпроси на феновете си, които се интересуват най-много от новия обичан на племейтката Карен. Не пропущат, обаче, и да схванат по какъв начин я карат някогашните гаджета Златка и Благой, който към този миг към този момент е женен за друга.

Плеймейтката, засегната от бързата женитба, не пропусна още веднъж да ухапе Георгиев-старши. Тя изясни, че се тормози доста за сина си, когато грижите за него поема татко му, което ясно демонстрира, че го счита за обезсърчителен родител. Райкова не дава отговор непосредствено и на въпроса дали двамата са запазили положителните си връзки поради детето, като многозначително загатва: " Комплексарите не наскърбяват ". Тя е безапелационна, че има неща, за които съжалява в живота си и очевидно връзката с Георгиев е едно от тях.

Златка разкрива, че фризьорът Момчил Спасов я срещнал с нейната настояща тръпка Карен, който бил същински джентълмен. " Отстъпва ми за доста неща. Харесва ме тъкмо такава, каквато съм ", хвали го Златка. Тя е безапелационна, че сред двамата избухнала обич от пръв взор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР