Златка Райкова и новото ѝ гадже Карен определено изглеждат така,

...
Златка Райкова и новото ѝ гадже Карен определено изглеждат така,
Коментари Харесай

Джизъса е аут от играта: Ето защо Карен е по-добър за Златка Райкова

Златка Райкова и новото ѝ гадже Карен несъмнено наподобяват по този начин, сакаш са в действителност влюбени един в различен. Е, това си го знаят единствено те, само че е реалност, че плеймейтката е по-усмихната и щастлива.

Връзката ѝ с Благой Георгиев изглеждаше безоблачна, само че зад кулисите нещата не са стояли тъкмо по този начин. Преди време в Instagram Златка си разреши да разяснява връзката си с Джизъса, наричайки го егоцентрик, а точно това е попречило на взаимоотношенията им.

Виж още: Анна-Мария Чернева харесва това: Заснеха на камера фантом на жена, в интернет шокирани

На този декор Карен се откроява с няколко неща, които не включват белите зъбки, които много припомнят тези на Иконостаса. За разлика от Благо, Карен е доста по-общителен, настояват близки до двойката.

Арменецът бил душата на компанията, не се изтъквал с опциите си и се държал супер с детето на Златка. Малкият Благойчо е кръстен на татко си, само че Райкова сподели, че съжалява за избора на име, само че към този момент е много късно, с цел да го смени. 

Карен не е прочут с безбройните си връзки и забивки с всевъзможни девойки. Това несъмнено е огромен плюс в интерес на младия мачо. Да, Карен е младо лъвче и сигурно пали моторите на Райкова повече от Джизъса. 

Виж още: Всички обичат Галена! Транссексуалната плеймейтка стана копие на певицата

Още едно преимущество на Карен пред Благо - Златка наподобява е по-обичана и мечтана. Плеймейтката не показва любовта си с Карен постоянно, само че пък щастието обича тишината, а това е знак, че двамата ще имат продължителна връзка.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР