Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени! Тази новина научи

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени! Тази новина научи
Коментари Харесай

Бомба! Карен ЗАРЯЗАЛ Русата Златка?

Златка Райкова и Карен Хачатрян са разграничени! Тази вест научи Intrigi.bg от сигурен източник, непосредствен до двойката. Според информацията ни арменецът е зарязал плеймейтката, откакто научил, че си има ухажор, за който цяла София знаела.

За тайните афери на Русата Златка се заприказва още началото на лятото, когато " доброжелатели " разкриха, че моделката кръшка на Карен с паралия. Двамата даже били дружно по време на гръцкия воаяж на русокоската.

След серия от сигнали както до медиите, по този начин и до брачна половинка й, Хачатрян взема решение да ревизира слуховете. Намира доказателството в телефона на Златка, замаскирано в прикрит вайбър чат, описа нашия източник.

Така още преди месец Карен си събрал багажа и се изнесъл от фамилното гнездо, отдавайки се на ергенлък. Миналата седмица някогашният тенисист бил видян в известния клуб " C’est La Vie " дружно със собствен приятел и три платени девойки.

Райкова настойчиво се пробва да скрие пред медиите за идния бракоразвод, въпреки че обществените мрежи към този момент я издават. Тя не разгласява общи фотоси с мъжа си, а той от своя страна тотални си изтри профила в Инстаграм.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР