Златка Райкова буквално унищожи нищо неподозиращия си бивш любим -

...
Златка Райкова буквално унищожи нищо неподозиращия си бивш любим -
Коментари Харесай

Заби му ножа до кокала: Златка Райкова унищожи Благой Георгиев!

Златка Райкова безусловно унищожи нищо неподозиращия си някогашен обичан - Благой Георгиев. И го направи по метод, заслужен за филмиране. Тя не избърза, а изчака, с цел да сервира отмъщението си студено - по този начин, както най-вече боли.

След раздялата им и сватбата на Благо Георгиев с новата му женичка Полина Спасова, Русата Златка се направи, че е преглътнала всичко и си кротува. Тя съвсем незабавно откри нова обич в лицето на арменеца Карен Хачатрян, с който първо се хванаха " наужким ", с цел да нервират Благой. Явно обаче им хареса и останаха дружно, а наскоро той и подари и пръстен.

Е, през днешния ден Златка Райкова втрещи всички с бомбата, че май е бременна и се надява този път да е момиченце. Това било нещо, върху което с Карен " работят " от известно време и фантазията им е напът да се сбъдне. Не това обаче е ударът за Георгиев, а фактът, че Златка счита да направи Карен татко и на двете си отрочета. И то безусловно!

" Благой по този начин или другояче не се грижи добре за децата си, нито пари им дава, нито нужните грижи. Така че Златка има цялостното право да изиска цялостното настойничество върху сина си, който по този начин или другояче назовава към този момент собствен баща Карен, а не Благой. Въпрос на време е и решението им да приказват с Благо, с цел да може Карен да осинови и публично дребния Благойчо ", разкриха шокиращата истина близки до плеймейтката.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР