Златка Райкова безспорно е една от най-известните жени у нас,

...
Златка Райкова безспорно е една от най-известните жени у нас,
Коментари Харесай

Когато винаги искаш да си първи: Златка Райкова за трудния път към върха, мотивацията и успеха

Златка Райкова несъмнено е една от най-известните дами у нас, като повода за това надалеч не е оня конкурс за Мис Плеймейт. Или най-малко освен той. Златка през днешния ден е сполучлив инфлуенсър, разрастваща собствен личен бранд за облекла. Но вярвала ли е Златка в личния си триумф?

Виж още: 2021 година - годината на ринопластиката! Ето кои известни българи клъцнаха носове до момента

Именно това я пита почитател в Instagram. Всъщност въпросът беше даже по-романтичен - дали в случай че са ѝ споделили като дете, че ще бъде толкоз сполучлива, би повярвала.

" Винаги съм желала да бъда първа във всичко и заслугата на моите родители е, че в никакъв случай не ме насърчаваха без да заслужавам. За мен всяко нещо би трябвало да се заслужи! В моите очи съм сполучлива, тъй като работя и давам всичко от себе си и това дава резултати ", простичко изясни Златка.

Виж още: И Станислав Яневски наруши мълчанието! С Джулката са другари от години, пишат си, видели се... 

Е, животът на богатите и известните не постоянно е елементарен, само че пък Златка има тактика за справяне с тежките обстановки. " Старая се и върша всичко допустимо да нямам такива ", изяснява тя и добавя, че все още единствено проблеми, свързани със здравето, могат да я притеснят.

Иначе в персонален проект Златка се занимава интензивно с бизнеса си, фамилията и тренировките. Наскоро тя и половинката ѝ откриха време да отскочат до прилежаща Турция и в частност Истанбул.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР