Златка Димитрова вече не крие, че след раздялата с баща

...
Златка Димитрова вече не крие, че след раздялата с баща
Коментари Харесай

Златка иска дете от новия си мъж - slava.bg


Златка Димитрова към този момент не крие, че след раздялата с татко на сина си – Мирослав Недев, има нов мъж в живота си. Той се споделя Кирил Танев, работи като фитнес инструктор и също като нея има дете от предходна връзка. И двамата обаче са подготвени са още наследници – това признала брюнетката пред свои близки приятелки.

Златка и Кирил са двойка от предходната година и стопираха да крият любовта си. В началото на връзката се опитваха да бъдат дискретни, само че когато нещата станаха съществени, плеймейтката най-накрая оповести, че има нов сътрудник след Миро.Атлетичната дама доста се нервира, че някои хора иронизират мъжа й и специалността му. „ Какво като е инструктор и няма милиони?! Той е добър човек, почита ме! Преди имах връзка с сякаш богат човек, който дори не ми заплаща дължимите пари за детето! ", ядосва се плеймейтката. Тя е безапелационна, че Танев е благ, безрезервен и любящ, по тази причина е подготвена да роди от него и да дундурка още едно бебе.

От много време Димитрова живее в Бургас и съвсем не стъпва в столицата. С мускулестия треньор се срещнала във фитнес зала в родния си град и искрата незабавно пламнала. Първоначално обаче спазвали отдалеченост и споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. Постепенно се сближили и почнали сантиментална връзка. По това време Златка към този момент била дефинитивно разграничена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал тъкмо неин вид. Брюнетката с огромни бицепси се хвали, че на приятеля си дължи стегнатата си фигура. Тя всекидневно му прави реклама и твърди, че той е един от най-хубавите експерти в своята област.

Димитрова от дълго време е вманиачена по бодибилдинга и е напомпала мускули като на културист. Тя споделя, че постоянно е била спортна натура, само че манията й по повдигането на огромни тежести се разпалила след раждането на сина й, когато желала непременно да смъкна насъбраните през бременността килограми и да наподобява съвършено без грам лой по тялото си.

В момента Златка се изявява като фитнес модел и постоянно разгласява свои фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с атлетичната си фигура, само че с това провокира освен похвали, само че и негативни реакции. Мнозина я укоряват, че е замязяла на мъж, но тя е безапелационна, че доста се харесва и дори е подготвена да помогне на други дами да реализират нейните резултати. Димитрова се е преквалифицирала в инструктор и се пробва да трансформира заниманието си в специалност.

Плеймейтката не се тормози, че в случай че забременее, ще би трябвало да спре с повдигането на тежести. Тя е уверена, че бързо ще си върне положителната форма благодарение на настоящия си мъж. „ Децата са най-хубаво нещо на този свят! Най-големият подарък ", безапелационна е Златка.

Преди да се залюби с инструктора Кирил, тя имаше дълга и спорна връзка с Мирослав Недев - бащата на сина й. Те неведнъж се събираха и разделяха, само че последната им раздяла бе дефинитивна. Въпреки многочислените им опити да продължат житейския си път дружно, те не съумяха да запазят любовта си и скъсаха грозно. Говори се, че Димитрова не изпитва топли усеща към някогашния си и постоянно си разрешава да го оплюва пред близки и познати, написа Уикенд.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР