Златистата слънчева светлина в късния следобед, мисълта да се сгушиш

...
Златистата слънчева светлина в късния следобед, мисълта да се сгушиш
Коментари Харесай

Улови всички нюанси на есента

Златистата слънчева светлина в късния следобяд, мисълта да се сгушиш с чаша ароматно капучино и желанието да се сдобиеш с съвременно, топло и меко палто… Да, есента е тук! И в случай че за множеството хора тя върви ръка за ръка с смяна в темпото от забързаното лято, презареждане на батериите и разформироване, време за размисъл и наново фокусиране на мозъка, за работещите майки нещата са навръх назад. Въртележката на живота ни завърта в динамичността на всекидневието - едното дете потегля на градина, другото е в първи клас, работните задължения нямат край, а единствено при мисълта за образуване на всички идни извънкласни занимания, фамилни ваканции и разноски, главата ми се замайва… Аз също попадам в групата на работещите мами и, колкото и да е клиширано, безусловно удостоверявам, че майките в никакъв случай нямаме задоволително време, с цел да свършим всичко! Знам чудесно по какъв начин една седмица може да се почувства като мъгла от конферентни диалози, безчет пътувания, вечеря в последния миг и безсънни нощи. Но знам и какъв брой значимо е да подредя деня си по този начин, че да имам време за най-важното.

За благополучие, технологията е минала дълъг път и когато става въпрос за поддържане на организираност, добре че е тя. За мен, а и уверена съм за всяка една работеща майка, телефонът е доста повече от средство за комнуникация – той е оня избавителен пояс, който ни оказва помощ в всекидневието, забавлява децата, когато се постанова и е там, когато имаме своите 5 минути. Затова и когато ми се наложи да сменя смарт телефона си с по-нов, без да се двоумя знаех тъкмо какво да диря.
Aх, този дизайн!
В свят, в който телефоните са неразличими един от различен, новият  има своя неповторима еднаквост, която предлага несравнимо мобилно преживяване, отговарящо на потребностите на динамични хора като мен. Неговият стилен и грациозен дизайн вид „ мида “ предлага в действителност несравнимо с нищо друго до момента преживяване, което несъмнено ме завоюва като жена. Новият модел се отличава с впечатляваща издръжливост, която му разрешава да издържи до 200 000 сгъвания, побира се и в най-малката дамска чанта, която имам, а когато го разгъна, разполагам с безусловно пълнофункционален смарт телефон. А цветовете, в които се предлага, са повече от умопомрачителни – Bora лилаво, розово златно, графит и небесносиньо. Освен това всеки един консуматор има опция да персонализира своя Samsung Galaxy Z Flip 4 външен и вътрешен екран с Galaxy Themes, съгласно персоналния си жанр и желания. Благодарение на сгъваемия панел и усъвършенствания Flex режим пък всички приложения се усъвършенстват по отношение на ъгъла на прегъване на екрана, което ги прави още по-лесни за потребление. Така, да вземем за пример, в случай че виждам някакво видео, то е в горната част на екрана, а долната е за ръководство. Нима има жена, която би могла да устои на такова предложение? Аз не!
Симетрия и мощност в едно
Като работеща жена и майка ми се постанова всекидневно да се оправям с куп отговорности, които ме трансформират в модерна Шива и не ми дават право на избор - съвсем всеки ден излизам по-тъмно и се прибирам по-тъмно, което не ми разрешава да направя компромис с две доста значими нещо – издръжлива батерия и в действителност огромен екран, на който бих могла да свърша неотложна работа, в случай че ми се наложи в придвижване.

Да живеят обновеният процесор, работещ с по-мощната и по-бързо зареждаща се 3,700mAh батерия и външния екран на телефона, чрез който умерено мога да свърша някоя и друга неотложна задача, в случай че ми се наложи в придвижване. Благодарение на 1,9-инчовия външен екран имам опцията единствено посредством докосвания и плъзгания да проведа диалог и да отговоря бързо, без даже да ми се постанова да разгръщам телефона си. Истинска приятност за очите и сетивата! А когато нуждая се от огромен екран – разгръщам смарт телефона и пред смен се разпростират цели 6,7 инча Dynamic AMOLED 2X главен екран.

Подобрена камера и доста, aма доста памет!
Невероятно е по какъв начин смарт телефон с толкоз компактни размери може да се побере и в най-тесните ми дънки и по едно и също време с това да прави толкоз неповторими фотоси. Признавам, че за мен те са едно от водещите неща, които мощно ме вълнуват, когато би трябвало да заменя остарелия си смарт телефон с нов. Все отново като всяка майка обичам да запомням толкоз доста моменти от всекидневието ми с мъниците, да не приказваме, че фотоси на какво ли не сме си изпращали в чата с моите приятелки... Но за тази цел съвършената камера е просто наложително изискване. Новият Samsung Galaxy Z Flip 4 основава впечатляващи фрагменти, селфита и групови фотоси.  Благодарение на FlexCam взимам максимума от формата на Z Flip4 и го употребявам по най-хубавия вероятен метод за основаването на невероятни мемоари. Просто слагам телефона, прегънат даже на земята, и без да държа телефона върша селфи за положително утро с щерка ми, което да изпратим на бабите. Освен това повече не се тревож, дали фотосът ще излезе размазан (знаеш, какво е да снимаш дребни диваци), тъй като с помощта на Flex режима с Galaxy Z Flip4 получавам по едно и също време телефон и статив! Наистина е толкоз елементарно! Подобрената функционалност Quick Shot пък ми разрешава елементарно да снима видео с бистър облик единствено с няколко стъпки непосредствено от външния екран, употребявайки главната камера. Огромният брой фотоси и видеа обаче, изисква и задоволително огромно пространство в телефона, с цел да им се любуваме, когато желаеме. Новият Galaxy Z Flip4 има 8 GB RAM и вградена памет от 128, 256 или 512 GB - по този начин умерено фотографирам на воля всичко и се оправям с всяка задача, която му задам.
Samsung и Гугъл приложенията – моята избавителна композиция!
Няма думи, които да опишат безпокойството и напъните, които поставя една работеща жена и майка. Силата на волята е нещото, което много постоянно e избавителен пояс. С напредването на технологиите обаче, смарт телефонът се трансформира в сложно устройство, чиито разнообразни функционалности биха могли да създадат живота ни много по-прост. Сега ще ви разкрия и кои са тези изключителни детайли, които, като се изключи че са гениални сами по себе си, имат силата да лишават от плещите напрежението на работещите майки и да им дадат глътка въздух в натоварения график.

В днешния корпоративен свят е борба за оцеляване да останеш в челните редици. И въпреки, че и двата пола способстват еднообразно, когато става въпрос за родителство и кариера, дамите се сблъскват с много повече спънки от мъжете. И едно от тях е точно това приоритизиране и умеене да намериш време за всичко и, несъмнено, да не забравиш нито едно нещо. Благодарение на разширеното партньорството на марката с Гугъл приложенията, всекидневието ми стана много по-спокойно. Гугъл Calendar ми разрешава да възнамерявам фамилните задължения до най-малкия подробност, да ги споделя с мъжа си и даже да задам тревога, която да ми подсети, когато дадена задача наближи. Семейна вечеря, уроци за децата, час при фризьора, профилактичен обзор за дребната – всичко е подредено и напаснато, по отношение на времето, с което разполагам. Да, мамчета, онлайн календарът в действителност е манна небесна!

Сигурна съм, че най-малко един път и на теб ти се е случвало да искаш да не отговаряш на десетки въпроси в минута... Е, с деца няма по какъв начин да стане – само че по тази причина пък с Гугъл Lens към този момент няма нищо непознато. Просто сканираш всичко, което те интересува и единствено за момент имаш нужната информация. Наистина правилен другар, изключително когато сме на фамилна отмора в чужд град или екзотична страна.

Благодарение на телефона си мога да се възползвам и от няколкото варианти на Гугъл Maps (стандартен, сателитен или Street View режим), с чиято помощ единствено с едно допиране разгръщам цялата карта и намирам точния адрес на залата по аеробика или детския ъгъл, в който сме канени на рожден ден. Бързо, елементарно и извънредно комфортно, изключително, когато още веднъж закъсняваме, тъй като някой е решил да се преоблече в последния миг! Направо не знам по какъв начин съм се оправяла до този миг, лутайки се по уличките в търсене на табели...

Балансирането сред работата и майчинството доста рядко се оказва постижимо, даже и за най-организираните дами измежду нас. Но с помощта на новия  към този момент мога да направя всичко доста по-бързо, елементарно и комфортно! Защо да не си подаря глътка въздух в така и така изпълненото с толкоз доста провокации, борби и напрежение всекидневие. Време е и ти да се сдобиеш с нужната убеденост, подсигурена с отлична устойчивост, новаторски дизайн и безчет приложение на твоя страна. Заслужаваш го!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР