Златимир Йочев сменя сутрешния блок на България он еър с

...
Златимир Йочев сменя сутрешния блок на България он еър с
Коментари Харесай

Разбра се кой сменя Антон Хекимян в сутрешния блок на bTV

Златимир Йочев сменя утринния блок на " България он еър " с този на bTV и след няколко седмици ще споделя " Добро утро " от ефира на " Тази заран ", научи dir.bg от свои източници в националната медиа.

 Директорски рокади в bTV: Антон Хекимян заема мястото на Венелин Петков Виж още

Журналистът, който е брачен партньор на различен сполучлив " трансфер " на bTV - водещата на следобедните и късните вести Марина Цекова, към този момент правел сухи тренировки в студиото в дребното НДК.

По информация на " 24 часа " не изцяло изяснено дали титулярният водещ Антон Хекимян, който неотдавна е шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт ", ще слезе изцяло от екрана или ще продължи да води някои рубрики в избрани дни.

В bTV обаче Йочев най-вероятно няма да води самичък утринния блок. Съществена роля в него била отредена и на Биляна Гавазова, която прави рубриката " Чети етикета ". Възможно е със свои непрекъснати рубрики да се включат и други кореспонденти на малкия екран.

Златимир Йочев е едно от титулярните лица на аналогичното шоу по " България он еър " - " България заран ". Той има дълготраен опит и като като кореспондент, редактор и водещ на вести, в това число в Българска национална телевизия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР