Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще бъдат новите водещи на

...
Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще бъдат новите водещи на
Коментари Харесай

Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят сутрешния блок на бТВ

Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще бъдат новите водещи на утринния блок на бТВ. Те заемат мястото на Антон Хемилян, който бе назначен на позицията на Венелин Петков - началник на " Новини, настоящи излъчвания и спорт ".

" Биляна и Златимир са сътрудници с потвърден журналистически опит в малкия екран и нямам подозрение, че ще продължат сполучливо задачата на " Тази заран " да показват първи на феновете най-важните тематики от деня и извънредните събеседници, топ специалистите и престижите по общественозначимите тематики. Пожелавам им триумф и не преставам да работя дружно с тях и екипа на предаването, с цел да задаваме стандарта за сполучлив утринен блок в България ", уточни Хекимян.

Освен новия формат с двама водещи, в " Тази заран " ще вкара още нови детайли, оповестяват от малкия екран.

Гавазова ще продължи и своята графа " Чети етикета ". Не за пръв път тя става водещ на утринния блок на бТВ. През 2014 година беше екранна половинка на Хекимян, само че след по-малко от година излезе в майчинство, а когато се върна към този момент имаше единствено графа.

През последните към 3 години Йочев бе водещ на утринния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната публицистика стартира още през 2007 година в Българска национална телевизия. Работил е и във към този момент несъществуващата Би Ай Ти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР