Златен часовник Ролекс Дайтона“, на стойност близо 300 хиляди лева,

...
Златен часовник Ролекс Дайтона“, на стойност близо 300 хиляди лева,
Коментари Харесай

Мъж намери на плажа в Слънчев бряг часовник Ролекс Дайтона за 300 бона

Златен часовник " Ролекс Дайтона “, на стойност близо 300 хиляди лв., е изровен преди дни от пясъчната линия на централния плаж на Слънчев бряг от новак иманяр, описа представител на Българската асоциация на търсачите на самородно злато и астероиди (БАТСЗМ).

Намереният часовник, пред баровския хотел " Дюн “, в последните дни на септември, е най-ценното за тази година. Лимитираният модел, за който клиентите чакат с години, с цел да могат да си го закупят, е продаден на фамозен предприемач, разрастващ активността си по морето, който е платил, без доста да се пазари за него.

Откритите от иманярите по пустите пясъчни линии скъпи метали възлизат на към 10 кг на година, измежду които са скъпи часовници, златни гривни " Картие “ и диамантени обици. На плажа пред комплекс " Оазис “, в курортното градче Лозенец, е открита и диамантена огърлица на рускиня – брачна половинка на олигарх, която е върната, а индивидът, който я е разкрил бил обилно заплатен.

Понякога се изравят и скъпи предмети, престоели в пясъка с години – преди седмици иманяр разкрил на плажа в Китен, загубен през 2015 година, портфейл с евробанкноти и монети, написа " Уикенд ". Годината на изгубването се открила по откритите в портфейла календарче и карта с чип да влизане в хотела.

Макар парцелирането на региони да се отхвърля, обществена загадка е, че регионите са строго разпределени сред иманярите, твърди още изданието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР