Златанов е с повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна

...
Златанов е с повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна
Коментари Харесай

Явор Златанов: Гаджето на бившата ми съпруга е Сотир Цацаров

Златанов е с повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група след разногласия със своя съучастник Илия Златанов.

" Майка ѝ е дала отговор, че актуалното ѝ гадже е доста мощен прокурор, който ѝ и споделил, че няма да ме пуснат ", добави Златанов.

" По-късно се разбра, че гаджето на моята някогашна брачна половинка е Сотир Цацаров ", акцентира предприемачът, допълвайки, че Сотир Цацаров е преместил всичките документи по делото в Специализираната прокуратура.

Той прибавя, че върху него е оказван напън да трансферира дяловете от фабриката “Изамет”, като един от юристите - Десислава Коцева го е заплашвала, че децата му ще израснат без татко, написа още Евроком.

Арестът ми беше със смешни обвинявания и без никаква причина. Нямаше никаква причина, изясни Златанов,

“Аз и моя съучастник Илия Златанов развихме доста сполучлива компания за произвеждане на асансьори. Години наред всичко ходя до0бре. през 2017 година тай ми сподели,а че е решил да се пенсионра и желае да ми продаде неговите дялове. СЛед като ние се договорихме, той пусна заповед до всички чиновници и клиенти, с която ги уведомява, че се пенсионира, а компанията я поемам аз. След няколко месеца дяловете още не беше трансферирана, а Илия реши да се върне, като вземе една фабрика. През 2019 година започнах да слушам от наши познати, че той подписва документи, с които се задължава към Пепи Еврото. В подмяна Пепи Еврото ще ме размаже, съсипе”, показа той.

“Една заран стартира да се чука по вратата с голямо количество полиция. Нахлуха у дома, закопчаха ме. Нахлуха в спалнята на по-голямото ми дете. Иззеха ми всички пари, електроника, златни монети, документи и всички коли. Закараха ме като задържан в една от банките, където държа сейф с голямо количество златни монети. Със свидетелството на поемни лица ми ги иззеха. Измислиха, че аз майка ми, сестра ми и още двама души сме група за изнудване на Илия Златанов”, добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР