Зимното слънцестоене е време на магия и трансформация, което ни

...
Зимното слънцестоене е време на магия и трансформация, което ни
Коментари Харесай

Днес е най-краткият ден от 2023, настъпва зимното слънцестоене: ето какво да очаква всяка зодия

Зимното слънцестоене е време на магия и промяна, което ни предлага опция да приведем вътрешния си свят в сходство с настоящите галактически сили. В астрологията това събитие има надълбоко значение, отбелязвайки прехода от есента към зимата. Нека проучим този преход и по какъв начин той може да ни въодушеви и направлява през това очарователно време на годината!

Тази година астрономическата зима в България настъпва на 22 декември в 5:27 ч., съгласно даннни от Института по астрономия към Българска академия на науките. По време на зимното слънцестоене Слънцето достига най-ниската си точка в небето, което носи най-късия ден и най-дългата нощ в годината. Това небесно събитие значи интервал на обновяване, прераждане и интроспекция. То ни кани да прегърнем тъмнината, както безусловно, по този начин и метафорично, до момента в който се приготвяме за завръщането на светлината и новото начало.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2024-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
В астрологията зимното слънцестоене бележи прехода на слънцето в Козирог, земният знак, ръководен от Сатурн, който въплъщава качества като дисциплинираност, упоритост и неизменност. Тази смяна ни кани да обмислим задачите си, да си сложим нови планове и да създадем всичко допустимо, с цел да създадем солидна основа за новата година.



Тази галактическа сила е мощна и узряла за проявяване! Забравете листата си с обещания за Нова година и вместо това опитайте да прекарате известно време на безшумно и умерено място. Разходката в свежия зимен въздух, запалването на свещи или изразяването на благодарност може да ни помогне да се почувстваме свързани с нещо по-голямо от нас.

Вижте в галерията какво може да чака всяка зодия от зимното слънцестоене:
 Какво да чака всяка зодия от зимното слънцестоене през 2023  Какво да чака всяка зодия от зимното слънцестоене през 2023  Какво да чака всяка зодия от зимното слънцестоене през 2023  Какво да чака всяка зодия от зимното слънцестоене през 2023
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР